Thursday, September 24, 2009

Model wannabe before and after raya....

oh sorry laaa... orang lain belumba2 update entry hari raye.. bukan ler mak ni omputih sgt tak der perasaan 'hari raya'.. itu nanti2 mak update yer... sebenarnya mak bawak memory card slr ni... tapi card reader tu tak bawah.. nak cocok celah mane?.. tak dapek lerrr nak transfer file... yg bawak cabel h/p ngn cabel camera comel jer...

so sile lah jamu mata melihat gambar cik Acih nie...ni sumer gambar2 rojak cik Acih.. sepanjang bulan puasa dan juga hari raya... kami beraya di Ikea pada hari raya ke-3 yer... huahahahah..

a day before Raya..(buat biskut cornflakes)

muluttt..mulutttt...lip gloss okeh..heheh






hellooo, hellooo...helloooo... gambar2 dibawah bukan 'model wannabe' yer.... yg 'tua' tu mak kepada model wannabe dan juga owner blog yer.. huahahah...

oh saya memakai bulu mata pelasu... tp giler kan?? tak nampak langsung pon!!! (mata sepet mmg tak berbaloi beli bulu mata pelasu!!!)... mungkin sbb malu nak amik bulu yg galak2.. nak yg natural2 sajer.. so natural jeklah....

ok kasi zoom sket bulu mata pelasu...biler tgk dari bawah jek nampak..tgk dari depan biasa je.. nak kata susah guna ni.. susah gak..tp senang gak!! hehehe..

oh saya sangat cinta Acih...

gemoknyer tangan budak nie... (eh muka acih mcm saya kan??? bukan mcm Pak Radie kan?)

Acih nie kan!!! mcm gula-gula..rasa nak isap2.. pastu orang ckp jgn gigit2 gula2.. tp gigit2 jugak bagi pecah2 gula2 tu.. pastu telan.. pastu sakit gigi.... ok tak perumpamaan aku tu?? maakkkk.. haku dah rindu kat acih dah nieee!!!!!! (acih kat umah nenek..huhuhuuu)

ok lah... dah lah tu filla.... bawak2 betenang... ok ler kengkawansss... tu jek lah gambar buat masa nie... gambar2 raya nanti2 lah ye.. mak kan very the slow... orang dah abis buat entry gambar raya..aku baru hegeh2!!!

buat yg masih cuti tu.. bawak2 lah mengucap... udah2 lah tu... balik ler ke pangkal jalan... pegi lah keje.... raya sebulan..nanti2 sambung lagik cuti tuuu...(ayat2 dari orang yg bengkek kene gi keje!!!)

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Liyanaroxx said...

orait ar akak masuk keje arinih...saya dari semalam dah kena masuk keje...malas nak amik cuti raya sbb kampung kat keramat ajerk...hikssss~!!

azdra-azdra said...

wahhhhh

semangat jitu ko masuk kejer yer.. eh silap.. akak masuk kejer awal yer.. i lagi awal tau.. semalam lagik dah kejer.. punya blur.. tapi kul 3..aku dah cabut.. hahahahaha maleh takder org kat opis.

weh baju cekelat ngan baju kuning2 tuh.. sejibik sejibon ngan izzah.. henimel sungguh..tp takper.. ko kat sana.. aku kat sini.. biler nak buat open raya?? aku confirm nak dtg nih.. en zaki owe me big time!!! tp klu bley buat lepas dpt gaji ker?? hehehehe

aku rindu nak lepaking ngan korang.. moga2 aku berjaya terjah umah korang lepas nih.. aminnnn..

p/s: selamat hari raya..dan ampunkan aku kalau aku ada tersalah kata sepanjang persahabatan kita nih.. kim salam kat PR ngan salam peluk cium pada kasih.. dari aunty baju merah.. hehehe

Mrs.Nury said...

selamat hari raya filla & co...aku pun baru masuk kerja arini.Okla tu raya ketiga dh kat ikea.Bleh shopping tak ramai org kan

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

selamat hari raya kak pilaa ;)) aceh so cuteyyyyyyyyyyyyyyy

busyuksayang said...

comelnya acih & mama dia :)

Lenny said...

filla.. aku baru perasan..

alya pon ada baca pumpkin patch putih kuning tuh.. sebijik cam kasih.. ehhhehe.. kembar tak seiras.. kkeee.. boria? ahhahaha...