Thursday, September 03, 2009

Giler Berblog?

leh tahan ler tahap kegilaan nyer.. huahah.. sbb ada byk gambar.. kang aku dah tak der gambo.. ngn tader mende nak menceceh..jgn gatal2 mintak aku hapdate.. mmg aku diam membisu jek...

ini time buka posa kat luar gak.. berturut2 aku makan Big Apple.. sbb nak buka kat McD.. nak order 3 set utk aku ngn Pak Radie.. huahhaah... tamak haloba..tp nah!! orang beratur... so gi alas perut dulu.. Big Apple pon panjang beratur.. tp aku leka arr tgk dorang buat ni ikut glass tu.. dasat2... bangga aku tgk.. lagi aku bangga biler dough sekepeng nipis kecik camtu dia leh jual harga rm2.20???!! bangga... banggaaaa....

sile jgn jemu ngn baju 'kasih' yg aunty kina bagi tu... Acih dok giler baju tu jek..hah amik blasah ler sampai lunyai yer..hehehe.. oh aku dah tegila2 'duren-duren' tu.. paksa pak radie try.. dia leh ckp mcm makan tempoyak.. perhal lu????? org big apple ni bizi giler.. sampai duren-duren aku dah tak der duri okeh... ciput jer duri... hahahaha... yg Acih..sumer donut dia geget sana sini.. dah mcm kene makan ngn tikus time aku nak bebuka.. ces!!! nasib anak..kalo tak aku dah suh ganti dah!!!

kalo mende2 yg melibatkan art nieh.. aku mmg awal2 tarik diri lah.. tak kosa aku nak ngadap.. ni sumer tugas Pak Radie.. dia yg nak anak dia pandai melukis2..mengaler2... aku ni kurang penyabar sket.. bangsa hegeh2 kaler ni kang aku boring je... hahahha... mende ni aper tah mcm glass pastu ada water colour ngn brush.. kaler jek..

ni colour yg dia bagi.. aku try gak nak jadi sporting... sesama kaler2 ngn anak.. eishh tp tak leh. naper ah?.. kalo golek2.. borak2.. sakat2.. baring2.. buli2 tu aku suker laaa...

Acih dengan bangga nyer mempresentkan art-work dia..

comel kan?


*birthday Acih tak lama lagi.. ujung bulan nie... apa hadiah yg sesuai nak bagi utk anak umur 4 tahun? kalo tanyer dia.. dia nak laptop Barbie.. giler demand budak skarang.. aku dulu masa kecik nak mintak patung barbie menggigil.. pastu jumpa patung barbie dalam kotak tu.. gambar barbie tu tgh duduk.. tag harga RM11.. terus lari2 pegi kat mak aku.. ckp nak.. sbb murah giler.. sekali biler bukak rupanya kerusi dia yg RM11.. terus sedih letak balik....aku tak pernah memiliki patung barbie itu ok... sian kan??? ko senang2 nak laptop barbie yang harga rm300??? pastu campak jer.....


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

azdra-azdra said...

bagus acih nih.. concentrate dan focus.. klu izzah sure dah lama meja ngan kusi serta tong biskut yang ada atas meja tuh.. bertukar kaler.. tuh sbb aku tak pernah bg kaler apa ker kat dia.. arituh bg drawing paper pun suh dia lukis.. habis di lukis smpi ke lantai..

Liyanaroxx said...

hahahaha...pak radie makan duren-duren dia cakap makan tempoyak?wakakaka...sakit perut gelak depan PC nih kak...=D

budak zaman skrg makin bijak kak...maklumlah kan....

ZAMAN DAH BERUBAH...DUNIA DAH MAJU...

*mcm iklan tv plak* =D

Chooyaya! said...

giler la filla, sehari ko hapdet sampai 3 story... boss outsation eh? hehe

Mimy Hamid said...

ko bagi je hadiah tu..ala apalah sangat anak sorang..kan acih kan..aunty support acih..minta mama minta mama...

okinokiyo said...

eh aku pun xpenah ada barbie ko....tpi xpenah la mintak..sebab aku tau mesti tak dpt punya.

acih demand yehh haha..ko kasik jek dia basikal. weh acih ada basikal x..basikal yg ada gambar barbie tu..leh exercise dgn ko bila ko main futsal, suh dia bawak basikal.

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

hee. aceh mmg suke baju tu ek? ;)
bg acheh beskal ok tu..xpon lappy tu ok je. heee.

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

hee. aceh mmg suke baju tu ek? ;)
bg acheh beskal ok tu..xpon lappy tu ok je. heee.

hOtMaMa said...

wah...leh tahan kretiviti acih yer..sah menurun bakat papa dia nih...hehehe..
yer arr..anak kita sama2 lahir bulan nih kan...shasya tengah bulan si acih hujung bulan yer.. fening2..klu acih sibuk2 nak laptop barbie..si shasya plak sibuk nak barbie 'lomah' katanyer... rumah barbie yer.. leh tahan hazab regenyer..huhuhuhu

busyuksayang said...

inilah bdk zaman skrg...lgpun, birthday girl punya wish...sesekali apa salahnya kan :D