Monday, September 28, 2009

korang keje? aku berfoya2.. bestnyer...

esok or lebih tepat Monday.. ceh geli jer monday.. mcm x reti nak type Isnin... heheh.. saya tiada di opis.. harap maklum... saya akan keluar berfoya-foya bersama Acih dan Pak Radie... monday isnin nie kan 29 september... b'day Acih 30hb... kami akan 'merayakan' b'day Acih kali ni di Sunway Lagoon yg mencekik darah itu... oh sile post hadiah utk Acih yer... kuakakka... memandangkan 30hb tuesday eh silap... selasa.... Sunway Lagoon tutup.. so pegi jeklah Mond eh silap... Isnin... heheheh....

ktorang tak de blikan hadiah yg specific pon utk Acih.. sbb dah melampau2 dah budak nie.. mcm2 dah beli utk dia.. consider jerlah mende2 tu hadiah bday yer Acih... tp budak kan? sian gak biler takder wrap2 present so dia blh excited bukak hadiah... abih? kalo dah tiap kali beli barang kene bawak dia gi kedai..suh dia pilih..ko giler ke nak pi balut lagi.. buang karen jek... oh Thank You Wan sebab belikan Acih Play Doh.. *aku wakil gi tolong belikan*..hehehhe.. Acih dah dpt payung Barbie kaler pink.. dpt 'kasut tinggi' kaler itam... dpt Bag gi School baru kaler pink from Mama Yatie, dpt baju2 baru sempena raya, dpt duit raye... dpt reket badminton... dpt patung ala2 barbie yang papa beli kat Ikano tu.. Acih gi ngn Pak Radie jer bedua..aku dok kat tempat makan malas nak ikut.. skali dia balik kat aku... bawak patung... yang ala2 ko sikat rambut 'barbie' tu.. habis beguguran sampai nak botak dah.. bengong!!! patut ler.. Pak Radie citer.. patung tu akak indon tu silap ckp.. dia ckp rm13 pastu mmg murah bangat lah kan.. pak radie pon bayo..skali masa bayo baru minah indon tu pasan.. patung tu rm25.. Pak Radie ckp 'eh mana boleh... tadi dah ckp rm13???' so mengalah ler minah indon tu ngn Pak Radie.. ko jawab ler sendiri kalo kantoi ngn boss ko..janji Acih dpt patung rm13... huahahhahhhhhhhhh...

ok lah.. berbalik kepada citer nak gi Sunway ni.. di saat korang gi keje... korang bayangkanlah aku berkejar-kejaran di Sunway Lagoon yeh.. huahahhhh.. konpem jadik Dayang Senandung.. rasa2 melayu tak ramai kot? sbb nak terseksa2 sket.. x der lah rasa mcm orang tengok2.. huahahha...

ok lah..mata dah gatal2 dah nie... nak kene tido.. sok subuh2 dah kene bgn nak goreng nugget bawak bekal utk Acih... siol jer STRICTLY NO OUTSIDE FOOD ALLOWED... eh suker ati aku lah nak bawak food!!!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

SePia said...

Wah! Celeb b'day acih kat Sunway Lagoon. Besh2.

Mimy Hamid said...

haluuu beb...29 bukan hr selasa ke?? ko mkn ketupat rendang byk sg tni lupa tarikh..wakaka

manisz said...

ikut kalendar aku ni ha.. 28 isnin, 29 selasa & 30 wednesday.. ko perhal?? kalendar tahun mana ko tgk tu?

neway, tak kisahlah ari apa punnn.. moga korang happy berholiday ok..

Liyanaroxx said...

kak filla...30 hb is WEDNESDAY ok?eh..silap....RABU...today is 28th which is monday...eh,silap...isnin!!hahahaha!selamat berlibur ya buk filla!!!=D

Sham Ummi Echa said...

ko tgk calendar thn bila ni poms??? isnin 28hb la beb...30 hari selasa...mmg la aku prcaya ko kata ko blur...huahahhaha

Sham Ummi Echa said...

ko tgk calendar thn bila ni poms??? isnin 28hb la beb...30 hari selasa...mmg la aku prcaya ko kata ko blur...huahahhaha

JuJue said...

yang...aku yg kompius ke..ko yang kompius..atau calendar aku yg silap..aku pon taktau..
tapi yang tertera kat calendar aku..

monday - 28 september
tues - 29 september
wednesday - 30 september..
maka dengan itewww bday acih adalah pada hari rabu. dan ko pegi poya poya pada hari MONDAY iteww adalah pada 28 september yer yang!

ko cover cover sket..blur tu bole?

selingan sket..
friday - 25 september - birthday aku
saturday - 5 september- birthday akid.

heheh selit sket..september jugak.

JuJue said...

len kali jangan wat lawak cenggitu yer. luruh jantung aku kelam kabut cari file apa tadi sebab nak kena siapkan sebelum 30hb! taikkk...

suediauseus said...

smua org perasan rupanya, from the beginning baca dh tau today, Monday 28 la akak .. tp xkesah la kan .. bukan senang nak cuti Monday kan ..
Hope you guys having a good time ..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

to all: huahahahhhh... skali bukak komen sumer menghentam aku yeh... (mmg patut kene hentam pon) aper lah bongok sgt aku nih..hahah..aku malas tul nak ingat2 date nieh.. janji aku tak lupa aku beranak 30 september sudah..x kira lah jatuh hari aper pon...kuakakkakakka....
*sakit2 badan mak baru balik Sunway Lagoon nih* auwww..sajer buat statement...

Mrs. MD said...

Happy 4th Birthday to Acih..smoga makin bijak, main comel dan sihat selalu. danish esok celebrate kat skool je dgn kwn2. mayb sabtu nnti baru nak potong kek dgn family members ;) have fun on ur b'day ok ..

kay@mummy danish

Yati_hamid said...

wahhh best giler la Acih selebrt besday..
tapi kan Filla,..
ko cepat2 lah update your blog..
kalo boleh 2-3 x sehari..pls2x
ko tau x, aku pembaca setia blog ko.
ari ni aje dah 3-4 kali aku jenguk, sedih tau.. huhuu
dah 30% aku baca entry ko yg lepas2
macam xde keje lain lak aku ni..hahahahha..

yg pasti, blog ko besttttttt n syokk sgt..