Thursday, September 17, 2009

Murahnye rezki mak...

korang ingat aku dah berambos balik Ampang eh?? belom okeh!! aku masih terpaku lagik kat opis ni..nak gerak (half day) mcm malu-malu takut boss marah... tu yang aku stay lagi nie..tp aku rasa mcm boss aku pon nak blah jer jap2 gi ni..so biarkan dia blah dulu.. baru aku nyusul..huhahahahahah.....

oh citer bab rezki ni kan... Alhamdulilah... murah rezki aku 2,3 menjak ni... kalo ikut tahun... kiranya 2009 nie adalah tahun kami mengumpul rezki... dan bekerja agak kuat sket... utk mendapat rezeki... Alhamdulilah... berbaloi lah segala penat lelah... Pak Radie pon ok.. dlm pada gawat2 nie.. company dia ok jer..siap leh bagi bonus yang erm erm.. (bagi aku lah)... syukur...

aku ni haaa.. bulan posa nie.. dpt gak lah bonus (walopon bayo half-half).. malas nak merungut..orang bagi kita amik jer... kan kan? dpt hamper2.. dapat kuih raya.... dapat kurma... eh mcm2 lah orang bagi aku... terharu plak... oh dan tadi.. telah mendapat duit raya dari boss aku yg sgt pemurah.... tq tq... bersinar kembali harapan aku nak sopink kasut raya.. bile dah berlebih nie.. lagi berkobar2 nak belikan mak n apak aku baju raye.. tu yg nak coti besok nak bawak parents ku gi shopping..smoga diberkatilah anak-anak mama ngn ayah ni kan... hehe..

malam ni akan ke Shah Alam utk buka posa ngn PIL plak.. nak pass sket brooch utk MIL and SILS.. oh yg tu Pak Radie blanjer... pastu nak collect baju melayu Pak Radie.. x sempat ktorang nak belikan mak and pak mentua baju.. mebi bagi duit or mebi after raya bawak gi IKEA ker.. tgk ler cemana yg senang nanti... duit raya pon aku tak tukar.. (sib pak radie dah tukar).. aku kene pinjam dulu dari dia... huahahahhaha... nak bagi angpow utk anak-anak buah... wahh syok nye raya!!!!!
rasa2 mcm ni last entry before raya.. tgk lah cemana... sampai ketemu lagi... *malas nak mintak maap..sbb dah byk kali dah wish2 raye..tapi tetap muker aku ada jek kat sini*
bai..





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

JuJue said...

elok la tuh..rezeki yang ko dah murah2 tu..apa kata ko murahkan sket kat aku.. baru berkatttt orang kata!

Mimy Hamid said...

raya umah ko dapat duit raya tak?? mesti murah rezeki hulur2..hehe

busyuksayang said...

wah!!! dah cuti ker??? sangapnya saya di office nie :(

Chooyaya! said...

aku esok baru dapat half day. bonus dapat separuh, separuh lagik bila nak bukak skola kan? untung ko kerja kerajaan. Muahahahha. ko kat ampang sampai bila? meh la datang raya umah aku filla. aku siyes ni.aku siyes giler babi ni. alang2 ko dah dkt ngan umah aku. ni number telefon aku. ceh, tanak ah kasik. aku email ko eh? takpon kalo ko malu, ko email aku. suraya.s@felda.net.my

Ziela Anwar said...

kak,kita change link... asik aku je datang, kak filla x pi pun umah aku... jom la kak.. jom la.. pastu change link ok..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak pila..murah rezeki nti ley banje kina pas raya ni.. ;p

viruspadu said...

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

hey babe...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

syuHaini said...

kak...slmt hari raya maaf zahir batin..jgn lupa aku kt sini tau..

happy2gether said...

Filla, murahnyer rezeki ko...tapi tu lah org kata what u give, u get back...selalunya akan dimurahkan rezeki...ehh aku ada baca previous entry ko...aku tumpang happy coz Radie dah makin prihatin..eheh camno ko plak bole luper date anniversary nih?xpo pasni ko set jek alarm kat hp..ehheh...lomantik gak radie...org kalo rawk tetiba jiwang mmg terharuuu ek?happy 4 u...lgk satu selamat hari raya, maaf zahir batin...