Thursday, September 24, 2009

ALBUM RAYA 2009

Salam Aidilfitri buat semua yang membaca blog saya ini... heheheh... harap maaf kerana saya sgt teruja dengan lauk pauk hari raya.. maka gambar first haruslah gambar terpilih... tu blom aku masuk lagi gambo lomang, sambal tumis sotong kering.. ni salah Pak Radie arr nie.. dia pegang camera..aku dah pesan... amik gambo tiap2 lauk tu.. ini jek gambo lauk dia snap..nyampah i tauu... oh sbb gambar dah melampau2 byk nyer..so tak perlu lah aku nak menceceh lagi.. hadap jerlah gambo raya tahun ni yer.. oh abangku dan isteri dan anak tidak bersama2 kami dipagi raya yg mulia ini... so diharap tahun depan dapatlah kita bersama2..eh aku nx year raya umah mentua plak...


oh sgt sedih sebab maybe inilah last kami beraya di rumah Ampang.. rumah dah terjual dengan jayanye!! jika dipanjangkan umur mungkin kami akan beraya di rumah baru di ENSTEK pada tawun depan... doakan lah semoga perpindahan ini membawa lebih kebaikan kepada kami sekeluarga...

sodap wa cakap lu.... rondang ayam kampung.. ngn kuah lontong...
nak duit raya sile salam atok ngn wan dulu yer....
alahai..manjer nyer anak bujang tua nie...
Busu mmg muker ada sket mcm taiko arr... tak pon 'saya bukan Along.. saya mau tolong'..hahha.. sampai anak haku pon takut jek nak kiss..hahhaha... nak duit raya nyer pasal.. tabahkan hati gak gi kiss...
ada ke orang salam tgn laki.. pastu suh laki cium tangan bini?.. haaa ni modern okeh!!
otw ke Melaka... ziarah pusara arwah atok n nenek.. pastu raya satu umah.. terus gi Hospital Melaka.. MakLong aku masuk sepital malam raya sbb sesak napas... sian dia... lepas gi Hospital... balik umah Mak Long ngn anak2 Maklong.. (cousin aku)..sbb makanan banyak..so biarlah pirana2 ni gi makan dulu...
ni my cousin Nadia...
gambar gedik raya konpen lah ada kannn...
ni anaknda tgh sedih ker aper aku tatau ler... oh ni dah habis turn Raya Ampang.. so ni dah balik ke pangkuan mentua... tp ni kat umah my BIL nyer family yg sgt2 friendly kat Klang...
Acih with cousin Sofea... yang rajin giler melayan budak byk songeh nie...
saya sudahi gambar2 ini dengan gambar last... pagi raya leh tegolek bagai lak.. tu kaki atok jerk tejulur atas sofa.. sabar jek laa... oh ini juga sempena gambar last di rumah Ampang.. uwaaaaaa... mak sedih nie!!!!!




selamat hari raya semua....



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

azdra-azdra said...

syabas! syabas! syabas mere beteh.. love all the shots.. sabar yer.. insyaAllah.. raya kat enstek nnt lebeby gempaks laie.. tp tulah.. tempat jatuh lagi di kenang.. tmpt terselit kat pagar lagi dikenangkan... sabar yer..

Mrs.Nury said...

wahhhh sgt cantekk pic raya ko...siap album raya gitu.I likeee

busyuksayang said...

i paling suka pic mama & papa acih tue...so sweet :)

Miss Moon said...

wey semerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

PILLA PAKAI PINKKKKKKKKKKKKKKKKKK

bukan senang aku nak nampak nko pakai pink ...radie lagi pakai pink ...........auuuuuuuuuuuwwwwwwww pink nyed u cam manis cam sirap bandung ....manih cam cotton canddyyyyyyyyyy auuuwwwwwwwww

weyyyyyyyyyyy mengancam nye gambo makanan nkoooooooooooooooooo adehhhhhhhhh meleley aku nengokkkkkkkkkkkk wey dap dap kay ......

happy2gether said...

Filla...selamat hari raya, maaf zahir batin...phewittt u look pink on hari raya....betoi ckp moon cam sirap bandung...ehhehe moon kalo bayangkan ko jek sure kena makanan...eheheh bila nak beraya nih? aku masih kat JB tapi x jumpa Ayu lgk sbb dia kat shah alam ek?ko smpt jumpa dia...oop sedap nengok gambo makanan yg ko snap...pehtu aku doakan raya kat rumah baru nxt year lebih meriah...amin!

Mimy Hamid said...

oitt color very pinky kelass nyahhhhhhhh mak suka...yang pntg pak radie salam cium tgn ko ...kelassssss

Sham Ummi Echa said...

wahhh rajinnya menghapdet gambo raya..cntik2 la wei pics sumer..

tang laki cium tgn ko aku paling x tahan tu...sportingnya pak radie