Tuesday, September 01, 2009

Surat Rayuan dari Tipah Tertipu....

salam,
saya mak kepada nama di atas (nama blog).. ingin me-let go satu barang milik saya yang baru saje dibeli pada petang Ahad 30 Ogos yang lepas... betul-betul sehari sebelum Hari Merdeka... ntah cemana masa beli tu rasa mcm muat jer... tp bile saya pakai hari nie.. longgar lah plak... bukan bra okeh.... kalo itu.. tak kuasa aku nak jual... hihihi.....

mende ini sangat cantik dimata saya.. sampai tak rela rasa dihati ini utk me-let go kepada orang lain.. *sob sob*... tp apakan daya.. yg tak muat jgn dipaksa-paksa.... saya membelinya dengan harga RM129 di sebuah butik di One Utama..... saya lihat saya try dan saya terus cinta... maka saya terus beli sambil signal2 mata kat Pak Radie suh bayokan.. huahahha....

ini kononnya nak dijadikan sebagai 'barang' hari raya aidilfitri 2009... dan seterusnya boleh dipakai ketika ke kantor.. eh pejabat.... hehehe... utk pengetahuan semua... saya baru saje pakai lebih kurang 3jam... dari pukul 2.00 pm sampai ke pukul 5.00pm... (selebihnya saya di dalam kereta) so saya anggap itu sebagai 'tidak memakai'.... hihihihi..... sekiranya puan-puan, ahkak-ahkak, adik-adik, makcik-makcik, auntie-auntie berkenan.... silalah email kepada saya di email address akufillanie@yahoo.com...

maka seperti biasa anda dikehendaki scrollllll kebawah dengan hati yang berbunga-bunga dan sedikit perasaan tabah... sile mula sekarang..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

yeeeee... inilah dia menatang tu!!!! menci okeh.... sbb saya sgt suke... tp longgar.. tak longgar byk sikit jer.. tp still bile saya jalan... yg kat belakang tu asik 'telepas' jer dari kaki saya... SIZE 36.. ada sesiapa muat???? dan suke????? size 36 tu bih kurang size 5 kot? mungkin kalo ada buyer saya akan jual dan saya akan membeli kasut yang sama tetapi size yg kecil sedikit.. huhuuuu....




eh eh... telebehh sudah upload gambar..hhahaha.. oh sile abaikan kaki saya yg buruk itu yer...motip nyer disini ingin menjual kasut.. bukan kaki.... kasut ini ialah kasut Charles & Keith..dijamin original dan receipt masih disimpan (eh ke aku dah buang?) ada kot... malas nak bangun gi check.. hehehe.. kotak kasut ngn paperbag sumer ada lagi... x caya? jap...

nah ini buktinyer... sorry ini jer gambar 'berkumpulan' yang ada..hahahah... oh nampak tak Dorothy Perkins..huahahahahha.. sudah membelinya!.. tp bukan size 10 tp size 8.. bulan posa..tekurus plak.. lepas raya korang tunggu aku jual seluar plak kat sini...huahahhaha...


oklah..jgn memain lagik yer... saya nak jual kasut nie dengan harga RM110.. ok kan?? baru pakai 3 jam... aku leh poskan dengan syarat korang bank-in duit RM110 tu... tp email dulu... saper cepat aku jual kat dia dulu... kalo takder orang yg sudi.. maka akan dipikir cara lain seperti meletak tissue tebal2 kat blakang kasut ke... dan lain2 lahhh... size 36 yer...

sekian,

wassalam..

yang benar,
tipah tertipu




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

alaaaaa...klo size 40 mmg rembat...sgt matching ngan bju sayeeeeeee

suediauseus said...

kak pii, seriyes gorjess kasut itu! tp apa kan daya .. saiz saya lebey kurang si verde tu .. btw, i loiikee ur shoes .. go and pikapp new one quickkk!

nsst@bingo said...

filla,
mamayiyen ni..
alahai kaki saye saiz 37.kompom xmuat..
anyway juz nak bgtau blog saye..
mamayiyen.blogspot ok..
P/S: siap promote lagi frame tu :)

sarah said...

aisey samer lak kaler ngan hanbeg raya ku...cun lak tu...kuix3 eceh sais 36 tu same tak ngan sais 6 huhuuu beli kat topshop eh?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ceh.....cun seh....
awat ler kaki mu kecik filla...size 5 pun x muat ke....

btw......sgt gorjess seh......

azdra-azdra said...

aku size 40... mcm mana nih??

Mimy Hamid said...

sayangnya..kaki aku 38 la..kalau tak aku nak!!!!!!!!!!

Sham Ummi Echa said...

awat tecit benar kaki ko ni filla.. aku rasa nnt kaki acih lg besor dr kaki ko.. sori la dear mak kaki kapal size 40..takat size 5 tu muat jari kaki je..kekekekke

busyuksayang said...

cantik...sayangnya kan :D

manisz said...

eh ko tk leh tukar kat kedai ker dgn saiz lain? dah alang2 ko nk jual pastu nk beli balik kasut yg sama.. ke C&K tk bagi tukar?

aku suka.. tapi aku tk pasti aku muat ke tak.. :-)

bee2312 said...

size 36 tu sama tak ngn size 5?

WhoOhUu! said...

tak muet kot yang... mmg ler cun. and i pakai saiz 5 gak. Tapi nanti kene perambat ngan cik abang sbb Asyikkkkkkkkk kasuttttttttt.... pada hal tak beli pun.. pakai la Vincci sampai putuih.

Chooyaya! said...

Seb baik gua kaki size nam, takyah beli kasot ko filla. muahahahaha.

kiter suka cara ko berniaga barang-barang yang ko tak blh pakai/tak mau dengan cara bagi resit skali and bagi harga sebenar pasal ada yang jual barang yg dia dah guna, nak bidding2 harga tertinggi, siap mungkin boleh dapat 5 kali ganda dari harga sebenar kot. mcm tu kurang jujur..

yang paling kesian, ada yang sanggup nak beli padahal kat kedai boleh dapat harga yang lebih berpatutan kot?

P/s: sindrom pms peringkat awal