Wednesday, September 02, 2009

TAG lagi...

saya telah di tag oleh adik kina dengan soklan2 yg boleh tahan hebatnya...

1. Bekas kekasih saya adalah :
seorang yang tak berhati perot.. perasan bagus... suker hati nak dump orang... sbb dia rasa dia kewl... menggelabah giler...

2. Saya sedang mendengar :
cakap industan..sbb telinga jek yg dengar...mata kat sini......

3. Mungkin saya patut:
tutup laptop dan tgk industan sambil menghayati..tp tak boleh industan abis lambat..kang nak bgn sahur lagik...

4. Saya suka :
makan

5.Sahabat-sahabat baik saya :
ramai tak leh nak list... (giler poyo)

6.Saya tak paham :
kenapa orang susah sgt nak paham saya..

7.Saya kehilangan :
bulu kaki..baru jek shaved tadi..

8.Ramai yang berkata :
saya blur... eh tapi ye ke? naper kadang aku rasa mcm aku bijak jer?

9.Makna nama saya :
solehah, tenang, damai, anggun, bergaya, bijak bistari, pandai, cahaya, bersinar, harapan, adil saksama, dah? nak lagi???

10.Cinta itu adalah :
bodoh sket laaaa...

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
ada dua orang sini...sorang khusyuk giler tgk industan (tapi tak penah nak mengaku..padahal 2 minggu lepas masuk speedy, suh aku yg amik dua cd citer industan..hulur duit jek kat aku suh bayo sbb malu)... yg sorang lagik nie.. tgh hisap milk tak abis2..milk milk milkkkk...

12.Saya akan cuba :
menjadi lebih baik hari ini untuk hari depan yg lebih cemerlang, gemilang dan terbilang.. amacam? leh blah??? huahahahah

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
JANJI... contoh ayat:-
aku akan mencintaimu selamanya = sah sah menipu kan?
aku takkan buat tu selamanya = tapi pastu buat gak...
aku benci ko selamanya= tup tup bulan depan ok jer balik
so tolonglah jangan guna ayat SELAMANYA.. bencik aku dengo..


14.Telefon bimbit saya :
tak yah tau lahhh... canggih giler...

15.Bila saya terjaga dari tidur :
cpt2 amik phone nak tau byk lagi masa nak sambung tido ke tak.. kalo tinggal baper minit terus *DAMN!!!* dlm hati... (style sket ckp damn!)..

16.Saya paling meluat apabila :
-orang yg annoying..
-orang yg boleh buat orang..tp biler orang buat dia tak boleh.. perhal?
-orang yg terlalu 'mencuba' utk disukai... baik lelaki baik pompuan.. be yourself arrr..tp kalo lelaki lagi menggelabah... bajet ensem.. pastu buat lawak2 bangang.. dgn harapan pompuan suker arrr... aku kalo lelaki mcm ni kan.. rasa nak gi dpn dia.. pastu petik2 jari dpn muke dia pastu ckp 'hellooooo??!!'... pergh aku lagi mcm bagus kan? kuakakakka...

17.Pesta/Parti adalah :
utk pakai cantik2.. pastu dia jeling baju dia... dia jeling baju dia... saper cantik... aku ke ko?.. duk umah jelah.. pakai jek suar katok ngn singlet...

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
tah ler... x der plak...sungguh kijam.. x berperikemanusiaan..hihihi....

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
18 tahun - 22 tahun.. zaman jahiliah..

20.Hari ini :
saya sgt busy... anto acih.. gi kije.. tenghari lari post opis alamanda..tunggu turn yg ke-30, pastu lari gi aussino jap nak usha..nanti leh heret pak radie tnjuk jer ngn jari tlunjuk ai yg tirus nie...pastu drive blk umah semata2 nak keluakan ikan.. pastu singgah petronas deliver frame.. pastu terus gi opis balik... kije..pastu balik amik acih..nsb tak jammed.. pastu singgah kedai nak bli kunyit idup ngn tapau maggi goreng mamak utk acih...balik umah tukar baju terus tung tang kat dapo..masak...sambil masak sidai kain.. bukak posa... relax 3 minit jap..vacum umah..lipat kain... baru on laptop... gigih tak?

21.Malam ini saya akan :
nak buat apa lagik? udah2 lah tu.. penat buat keje...

22.Esok pula saya akan :
repeat jawapan nombor 20. tp tak pegi post opis...

23.Saya betul-betul inginkan :
rehat yg cukup... leh bangun lambat... langsung tak yah buat apa2... golekkkkkk jer atas katil..

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
cepat2 makeup sbb nak kejar time nak anto acih gi school ngn nak masuk keje.. tetap telambat 2 minit...

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
shopping mall... penah ke ko sebut "eh jom pegi pusat membeli-belah"

26.Makanan Barat atau Jepun :
barat

27.Bilik yang terang atau gelap:
gelap..tp jgn gelap giler...

28.Makanan segera adalah :
cepat dan sedap dan botak..

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
"awak suker la tu nari2 industan tu".. ada org tgh khusyuk layan industan kann..

30.Siapa yang anda nak Tag?
sesaper lah di alam maya ni...

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

uNa said...

JOM TGK 100% ORIGINAL CROCS HERE :) MURAH + FREE POSTAGE! UNBEATABLE PRICES :) MEN AND WOMEN SHOES, JOM TGK! AS LOW AS RM75+FREE POSLAJU :D KASUT RAYA- MONEY BACK GUARANTEE

http://unashop.webs.com/apps/photos

Miss Moon said...

hahahhah aku suka jawapan slamber n spontan nko tew ...hahahhahah

wei pak radie suka layan hindustan dah ek tak pa 13hb nih kiter pasang citer rab ne bana di jodi kay ...pasti tersangkuts ekkekekekek

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

thx kak pila for answering.. ;)