Thursday, September 03, 2009

JALUR GEMILANG version Acih....

balik dari school.. Acih riang ria plak... walopon entry ni sepatutnye di post pada 31 Ogos hari tu..tp nak buek camno.. hari ni plak baru dia nak nyanyi.... tp saya bangga sbb Acih boleh nyanyi lagu Jalur Gemilang walopon baper kerat jer... at least dia tau dia rakyat Malaysia.. tau ke?..hahah.. tengah nyanyi leh plak selang ngn dialog nampak belon...





semoga terhibur.. oh Mr. Bullet, Acih belum bersara dari bidang nyanyian.... huahahahha...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

-butterfly- said...

:: caiyok3x!!!
:: Acih yang berjiwa MERDEKA..
:: hik!
:: kak filla..
:: dah pk ke nak bg hadiah pe kat dak acih ni??
:: pe kate buat kan die baju jalur gemilang je..
:: huhu
:: ;P
:: patriotik tuh!
:: hik!

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

shada said...

hi.. dah jadi you silent reader for quit some time..
just added your blog into my list.. :) senang kit nak klik..

kasih memang best.. tambah best bila tengok muka dia yang macam kena paksa jer.. pastu mesti tone suara pun berubah.. ahaha..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

hah. kasih mmg sporting!!

Liyanaroxx said...

wah...acih dah kembali "menyengat" dengan sore serak-serak basah dia!!!=)

kak filla tgh driving ke tuh?giler kentang leh driving sambil pegang hp record acih nyanyi...bg tips sket kak!=p

BULLET said...

tengkiu2 kak filla sebab tujukan lagu ni untuk bullet. terharu den. den harap dapat anak sebijik cam acih ni ha. mau gilo den melayan dio. kepado acih, ekau mmg pakar merosakkan lirik lagu org. apo la ekau ni. belon pun masuk. soba jo la

WhoOhUu! said...

Mak Acih, nak tanya nih. Nampak kete bergerak dengan jayanyer... cam mana erk driving sambil cap video plak nih?

Filla ~ Kasih Aleeya said...

butterfly:yer merdeka ler sgt!
shada:tone suara dia salu tukar biler kene sound..
nursakinah:mmg sporting.. huh!!
liyanaroxx: serak basah tu..dah x leh buat aper dah..lahir2 dah serak!
bullet: hahah.. yer dia pakar..sumer lagu dia main bantai tibai ikut soka jek..
whoOhuu:hah tu yg dah kene sound ngn Pak Radie.. hanya yg pakar je boleh buat..dont try this ye!!!