Wednesday, July 20, 2011

Orang Baru...

Yeayyy.. Ieky dah ada adik!!! sapa ingat mama Ieky?

ni lah mommy Ieky and Rayyan... yang sesama gi Bandung ngan fillanie aritu ;) dah menetas okeh!

this time yang best nya ialah, the baby was born on her husband's birthday.. yang super special it's a GIRL!!!! wahhh best giler... date tu boleh pilih sebab C-sect kan.. pastu kebetulan birthday husband, kasi potong terus lah..heheh.. Doctor yang sambut baby ialah Doctor sama yang sambut baby-baby aku dulu, Doctor Norleen..

pastu sibuk datang visit Kak Nana tanya apa petua baby yang ketiga dapat girl?? eh mana lah tau ada rezeki anak aku yang ketiga ni BOY plak kan.. ewahhh..ada hati ko nak beranak lagi? aiyooo.. tidak terdaya diri ini... aku kesian kat Pak Radie.. sibuk telan airlio tengok kengkawan usung anak jantan gi semayang raya sesama.. pastu usung anak naik beskal sesama.. pastu usung anak jantan gi tengok bola sesama.. aku ni kan mudah cair.. baru mcm tu aku dah kesian.. tapi bila dia tak kesian pon tengok aku bangun tengah malam goncang susu anak.. mandi anak, cuci berak anak, makan anak.. ok ok okkk.. itu keje orang pompuan.. abis, mengandung keje orang pompuan gak.. beranak sakit semua tu keje orang pompuan jugak.. sudahnye keje orang lelaki apa? bawak anak gi semayang raya je? wahhhh best nyeeeeeeeeeeeeeeeee...

ok cukup.. kang kene lempang, baik diam!

ini lah dia puteri comel tu.. Keisha Ryana.. eh ye ke spelling mcm tu?

comel sesangat... to Keisha, semoga membesar dengan sihat.. dan menjadi puteri solehah ye ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Asri Devi said...

comel this baby...
tapi dah macam baby beso yehh? dah macam baby umur 2 bulan... sehat...!!
selamat Buk Nana Sophina, semuga mnjadi anak yang solehah.... :))

onnie said...

salam filla,
hr ni (ptg)lam kul 3.30 camtu tertgk tv1 program aspirasi X-REL...ada sorang mamat dlm group SELAMBA tu cam pak radie... or saya yg silap org ... hehehehhe...

NenekPenne said...

untuk orang yang tak ada anak mcm i, dapat anak sorang tak kiralah lelaki atau perempuan pun dah sujud syukur...

apapun baby tetap comellll

ak yuyunz said...

alhamdulillah kak nana!!

bestnya!

Qaseh said...

comelnya ryana putih gebu mcm mama dia kot

JMR said...

welcome to the world keisha!

Konot said...

comelnyer baby.. bila pegang baby cam tu ada rasa nak branak lagi tak? hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

part kepenatan mengurus rumahtangga tue ada saya kupas.mehla fila jenguk kot2 dapat meredakan hati hehe

http://kokoadik.blogspot.com/2011/02/sinar-fmustazah-nor-bahyah-mahamood-isu.html