Tuesday, July 12, 2011

Hari Jadi Bapa Mertuaku..

9 July 2011 kami dinner kat sini... Windmill nie ada kat dalam Shah Alam mall.. senang cerita sebab tak kuasa nak pegi dinner meredah segala jam.. kan ke perhimpunan haram di sana sini? ok mak tak campur!

Dinner pon ditaja oleh Abang Eday and Kak Yati... terima kasih daun keladi ;)
gile serabai rambut ko ni dah kenapa?

Acih yang bangga giler dengan hadiah dia untuk Atok Hamid... asyik berzikir je kat tinga aku "Mama, bila nak bagi hadiah atuk?? bila? bila????"

hahah gambar ni kelaka.. Birthday Boy pandang tempat lain.. yang belakang tu je yang beria-ia..

ok kali ni better! alaaaaaaaaaaa Azhar takde :( sian diaaaa.. dia ada camping aper benda tah.. so malam tu dia takde.. kalau ada konfem tebalik staget kat depan tu.. hahahah...

anak-anak dara, cucu Nenek Ani yang gojes ;) eh Shasha? order Milo Ais???? apa kelas.. baik gi mamak jer shasha... hahahahahah...

comel kan? semalam SportsDay sekolah, macam biasa.. Nenek cerita semua acara dia dapat no.1.. nenek cakap badan dia mcm kene karen.. ada kuasa letrik.. habis bertiang-tiang dia tinggalkan orang lain.. wooowwwww!!!! bangga Mokcu tau.. nasib lah tak pegi..kalau pegi konpom melompat-lompat Mokcu kat stadium tu hehehe...

sizzling lamb

sirloin steak utk si poyo kat belakang tu..

ini utk saya.. lupa nak mintak well done, sekali sampai.. kerat je.. hambik kuar.. meleleh-leleh darah.. erghhh.. tekujat aku tengok.. terus suruh masak balik.. hehehehe...

Pak Radie pilihkan pisau lipat ke apa tu? utk Atok..

My MIL yang garang tapi sporting.. tidak dapat ditemui dimana-mana okeh!!! haha.. bodek ke nie.. "Mak.. petang ni nak antar Amaani, Filla kursus".. ngeh ngeh ngeh...


eh gambar dah habis.. ok lah ye.. besoknya celebrate bday mama a.k.a Wan plak.. tapi tiada gambar.. hahahah... private function gitew.. eh ko ingat ko artis?



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Anonymous said...

Filla, what happen, you look sooo tired.

Sally

berry said...

salam kak filla,

nk mintak email address bole? nk tmpg tnye psl vacation skett. tq

my emel: belberry@gmail.com

Tina Othman said...

birthday yg keberapa tu??

Anonymous said...

Sallay: hehe dah nak start demam..letih...

Berry: framekasih@yahoo.com

Tina: yg ke 67 kot ;)

NenekPenne said...

windmill ada satu lagi kat area Subang Jaya Medical Centre...

azlina_muhammad said...

Love your blog...do visit mine http://azlinamuhammad.blogspot.com.i'm a new blogger.thanks...:)

Anonymous said...

fillanie...!!! ko ingat ko artis???hahaaaa...... sukee ko kak...sayang ko..!!! hari2 menanti coretan blog ko ni.....

Anonymous said...

Salam Kak Filla. Sedap tak Windmill? Selalu nak try tapi takut tak sedap la pulak. Adakah anda suggest? hehe. tq. -fiqa-

Filla ~ Kasihs said...

windmill ok lah.. murah sikit dari victoria station.. rasa kurang lah sikit dari vs.. hahaha..