Monday, July 11, 2011

Hadiah Dari Acih untuk Atok Hamid dan Wan..

Acih dah 6yo this year.. dah anak dara.. cakap pon dah mengalahkan Makcik Bedah.. hari tu aku cakap "Jom kita gi Alamanda nak? mama ngan papa nak belikan hadiah Wan ngan Atok Hamid".... pastu dia terus excited..

"Kasih nak beli jugaklah untuk Atok ngan Wan"... aku pon saja menguji dia "Kasih ada duit ke nak belikan hadiah?"... "Adaaaa... Kasih ada sepuluh ringgit".. okkkkkk.. banyaknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... hehehe..

"Kasih nak belikan Wan apa?"... "Kasih ingat nak belikan Wan tudunglah".. "Kasih ingat duit kasih cukup ke nak beli tudung?? tak cukupppp okay.. tudung mahal lah!!! cari yang murah sikit".. haha.. "Ohh, kalau tudung nanti Wan kan suka letak manik-manik tuuuuu, tapi takpelah"...

"Kita belikan Wan ngan Atok buku nota ok tak? sebab duit kasih sikit je.. tak leh beli mahal-mahal"... "Ehhh..ok ok okkkk!!! jom jom.. ".. pastu duit tak bawak! bagus anak aku... "Tak pe, Kasih pegi pinjam duit papa" ngeh ngeh ngeh..

oh sungguh special date 9th July nie.. sebab Pak Mentua share birthday ngan my mom.. next year kita gi celebrate sekali lah ye senang?? InsyaAllah..

buku nota ada flower-flower untuk Wan.. giler concentrate nak tulis untuk Wan..

mostly semua dia tulis sendiri.. tapi memikir 2 minit sebelum tulis satu perkataan.. haha..belum apa-apa dah salah tulis nama sendiri.. nak tulis Kasih tapi tulis Kah... apa Kah??? Kah kah kah???? keje tu kelam kabut je!!! bila dah buat salah sendiri muka sendiri jadi toya.. muka terus kelaut.. mood trus down.. tulah dia Acih perangai dia..



ok selesai ayat-ayat cinta untuk Wan...

pastu misi diteruskan utk ayat-ayat cinta buat Atok Hamid..

ok itu saja yang mampu Acih tulis untuk Atok.. sebab mood dah kelaut.. pastu menguap dah doploh kali.. pastu campur kene marah lagi.. sambil menitik-nitik air mata... dah baik kita rentikan je... sebelum mak kau amik pen tu baling kat dinding... baik suh dia bangun.. dah pegi tido...

"Happy Birthday Atok Hamid & Wan Zizah"




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

| Hani Alani | said...

ala-ala sweetnye acihhh...hugs and kisses acih cayanggg!

Yati Ali said...

cantik tulisan kasih...

b a m b a m ' s said...

cantik lar kak tulisan kak acih.. kalah tulisan denn!!huhuh

AYuNG said...

canteeekkk tulisan kasih..hehe...:)
kemas..

Aya Ariel said...

hahaha..suwit nye kasih..

tulisan pon dah sama suwit cam tuan gak..

tp aritu tgk gambar kasih yg pegi wedding tuh..kasih kurus giler..

ko nak jadik nasha aziz ke dik? nanges mak ko nanti.. T__T

Ummi M.I.M said...

canteknyer writing kak acih..

ederq said...

patutla org kata tulisan i macam kanak2 sebabnya sama macam acih. tapi macam acih lagi lawa. haha

aishah jamrek said...

so sweet la acih ni..

Anonymous said...

Cantik r tulisan kasih

Lenny said...

cantik tulisan dier.. kalau ko tgk tulisan alya.. PENGSAN!

JMR said...

not bad tulisan acih..besar nnt mesti jadi doktor nih..

Anonymous said...

kak filla!!!

im hana..... im ur no 1 silent reader...tp xpenah comment...hehehe.. tp i bc ur blog since acih baby lg... hm, k.filla boleh bg email address x? nk bg adiah utk akak...

hana.redaxelle.


http://www.facebook.com/pages/Red-Axelle/113351358756861

http://www.facebook.com/wan.farhana117

Anonymous said...

ala.... sory.. td lupe bg email...hehe...

hana.redaxelle@gmail.com

hope to hear from u soon!! :-)

Lia said...

so sweet.. btw cantik sgt tulisan kasih.. & terror la 6 yrs dh pandai tulis cam gitu...

Yuyunx Mohamed said...

peh tulisan acih sangat matang ok! ;)

hidayah ruslan said...

Tulisan acih sgt kemas cantik!

mUnie UncLe hUsin said...

canteknye tulisan.. kemas jek..
boleh jadik kesayangan cikgu nie.. ;)