Tuesday, July 05, 2011

Kenduri Kahwin...

seperti biasa.. aku kan muka pegi orang kawin tak abis-abis.. hahah... bukan apa.. tu jemputan ok.. mana boleh tak datang... lagi-lagi suh datang makan, bukan suh datang cuci periuk belanga.. hihi...dasar!

dah belambak gambar aku pose kat tembok yang sama kan? sebab time supir Pak Radie gi amik kereta je aku boleh posing.. kalau tak, lupakan je.. kang sampai ke sudah takde gambar.. takde gambar apa aku nak gebang? hihi...

jangan tengok dahi mak.. tengah gigih nak hilangkan bintik-bintik tu.. arghh tensi mak.. dah pakai foundation 8 inci T___________T baik gi tengok muka Amaani.. hahaha.. muka budak tekepit..

sebab dahi tak licin.. gambar ni memang tebayekk..hahah... ko tengok Amaani.. tu dia tunggu time nak cekau muka kakak.. dia sabarrrrrrr jer, dalam hati 'eishhh.. ini kalau aku cekau ni best gak'..

nasib aku duduk kat meja special sikit.. jadi takde orang nampak keje snap gambar makanan.. malu aii.. hahahah... caterer ni memang the best dan well-known kat Shah Alam.. keluarga pengantin pon rasanya ni dah anak yang ke3 kawin amik the same caterer.. lauk berbagai-bagai.. siap ada kuih lagi.. sayur campur, rebung+daging tetel, daging black pepper, sambal belacan, ulam, ikan apa tu? yang takde tulang..dan yang best ada kerabu mangga u ollssssssss!!! gile malu aku bawak pinggan penuh.. tu pasal selalu ajak laki gi amik makanan sesama.. leh aku menyorok belakang dia.. habis camno? laki amik lauk sikit je.. tapi bini?? kalau ada 18 jenis.. semua aku nak rasa T______________T.. habis licin plak tu..... hurmmmm..

pengantin.. yang lelaki ialah anak buah kepada my BIL.. dan yang best eh best eh? yang pengantin pompuan cakap 'Kak Filla, i baca blog akak... dari dulu lagi... sebelum kenal ngan cik abe..hahaha... sekali macam eh??? ada kene mengena? auwww.. what a small world".. ok ayat aku tambah-tambah.. u don't mind kan? hahahha... well, selamat pengantin baru ye... semoga kekal ke anak cucu.. cpt sikit lumba-lumba bagi cucu kat KakYah and AbgAli.. selamat menerima menantu yer ;) family dorang memang happening best giler.. hahahaha... ni nama dia bodek terang-terangan (mentang ko tau dorang baca blog) *Haiiii yana.. eh baca ke? muahahahahah*

ok masa ni kelaka..kerusi pengantin tu ala-ala bench tu.. so banyak lah space kalau aku nak duduk.. tapi mcm laki aku bediri.. perlu ke aku duduk.. kang tak balance.. terus pose mcm 'eh nak duduk ke nak bediri?'
Cinonet je Amaani kat bawah..hahahaha...

lepas kene kutuk terus duduk dengan pantas.. hahaha.. Acih, cekeding nye betis??? apa tak.. suruh makan tik-tik-tik air mata T_______________T.. mak kau? tak suruh makan pon menangis nak makan!

sebab takde orang.. so amik gambar lebih-lebih sikit.. heheheh... Eh?? Acih kaki mana???

lama tak tengok muka jelita Acih.. jelita??? hahaha.. muka dah jelita,, tapi tangan sibuk kopek telur...
-tak-leh-blah-arrrrrrrr-





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

zeera said...

akak comel la in pink :)

ikatankasihku said...

dah anak dara dah acih...

Aya Ariel said...

dah besar anak dara sorang nih..

Niza said...

You org Melaka ker? Part cekau tu memang very Melaka lar, sebab I use it a lot.

Asri Devi said...

acih dah besar makin langsing laaa.....

nur farhana mat sahari said...

kak filla..acih ni stok2 mudel beso kanggg.huhauhaua kaki panjang..hehh!

b a m b a m ' s said...

dah besar lar acihhh..selalu kak fila tepek pic amani jek..hehehe

julia said...

bestnyer ade ank gurl bleh melaram skali kn >_<

liz said...

acih shape muka dia dah mula ikut muka akak la..

Anonymous said...

so pretty acih's dress

Sally

aishah jamrek said...

kenapa la amaani dengan acih ni tomeiiiii bangatttt!

JMR said...

hahahaha..muka dh ayu, tgn tu patot crop sikit..malu acih pakwe2 tgk..:-p

puteri_semut said...

salam..
kak filla, sorry lari tajuk..sy nak mintak tlg boleh tak bg tips nak bezakan designer handbag ori atau fake? yg jual kat pasar tu sy tau la memang fake..tapi camne lak if yg jual kat party handbag kat hotel@shopping mall? cth http://www.shoppingnsales.com/2011/07/04/9-jul-2011-handbags-party-sale/#more-28746..if kat butik selalu time bila ade sales? sy bkn org kl tapi selalu turun sana..selalu tgk x penah ade sales..harap sgt akak or readers boleh tolong jawab..xpon if akak ade kwn2 yg tau..taknaklah kene tipu kan..huhu

NenekPenne said...

cantik gaun acihhh...

Anonymous said...

salam...hye,may i know caterer ap ye dy amek mse knuri kawen tu? if possible,can u email me at shawqah_wardah@yahoo.com...thank you very much!!! NICE BLOG,keep up^_^