Monday, August 02, 2010

SERUPA TAPI TAK SAMA....

Auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.... serupa giler kan? eishhhh aku pon tak leh terima dowww.. muka Kasih Aleeya ngan Kasih Amaani sama!!!! aku dok belek muka si Amaani nie... pastu aku selongkar folder lama gambar Kak Acih... tengok yang umur lebih kurang.. sekali jumpa yang ni... hahaha... kelakar plak.. kata adik beradik.. haruslah sama kan? eh tapi aku adik beradik tak sama langsung? yerlah aku pompuan..tapi abg aku ngn adik lelaki aku pon lain acuan.. ohhh kalau dah mcm nie lah citer dia.. lepas ni kalau ada lagi adik kepada Kasih.. sama lagi lah kot..hahaha....
gambar kasih amaani nie baru je snap tadi.. gituuuuu... mentang2 baru abis pantang 3 hari.. hamek ko.. penuh ok aktiviti 3 hari..hahaha... nasib ko ler amaani.. dpt mak ngn apak kaki bejalan jekkkk...

ishhh aku bekobar-kobar ni nak update.. yerlah bile dah keluar dari sarang pertapaan nie... aktiviti banyak... gambar pon banyak... makanyer...entry pon haruslah banyak..tapi slow-slow lah yer... harap korang 'i follow u' lahh.. tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! ngeh ngeh ngeh...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

jUliANa^sAlLeh said...

amaani sgttt chumeils..hehe..da jumpe die aritue..mase teman puterinuur amik frme kat umah kak filla.. :)

Anonymous said...

tak sabarnyerrr tunggu Filla update...

nadrah said...

ala2..due2 tomey=)

J.M.R said...

cumel okkey! sejibik sama...pasni baby boy lak sis..

supermommapots said...

haah sama..hehe..tak sabar tunggu gambar2 terkini..best ekk dh abis pantang saya lagi 13 hari lagi..tak sabor nak kuor dari kepompong..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

uish....sejibik sungguh...tp kak acih lagi bam bam ler dari amani...tp takpe...yang penting dua2 comel......

mummy_ayu said...

so chumels dua dua...

Diana Abd Rahman said...

wondering kalu nanti dapat baby bot nak bubuh nama apa agaknya ekk? ye la dua anak perempuan start dgn "kasih"

Diana Abd Rahman said...

boy da.. typo error

Anonymous said...

Comel... huhuhu... sama tp x serupa. Take care Filla...

genny da bomb said...

wah betollah sejibik2 acih hehe..sonok la ye dh abeh pantang..panjang langkahh hehe

mamamarissa said...

ishhh...sebijik :D