Friday, August 27, 2010

Mak Mengidam.. Help...

-pic googled-

Dah tak pregnant pon siboooooooooookk nak mengidam..hahah.. ntah ler.. aku teringin sgt nak green tea frappuccino ni... lom penah try.. sedap ke ah??? memandangkan sekarang ni aku dah tak bleh minum segala Nescafe ker... pendek kata yang caffein buat aku pening kepala.. apasal tah.. dah ler aku ni hantu kopi2 nieh.. tensi okeh!!!

Aku ni mmg ada masalah sket ngan starbucks nie.. kalau aper tu? macchiato aper mende tah.. itu aku minum jerk.. konpom tak sempat nak lari gi toilet... cir bir okehhhh!!!!! so kadang tu adalah seram-seram takut salah order..


SAPE PENAH MINUM? SEDAP KE GREEN TEA NIE????


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

okinokiyo said...

SEDAP, kalau aku kat stabak seremban, dia siap baik, mix with choc chip pastu dia blend sekali. so masa minum dia mcm gigit2 choc tu sedapnye. tp aku xsuka krim muakkkk

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sedapppppppppppppp!! tapi kalao manis tak sedap sgt. tapi I prefer caramel es blended. eeee! sedapnya!

Mrs. Hakim said...

hai.. :) first time drop komen kat sini.. haritu adalah beli kat alamanda. tatau la kalu barista tu yg silap sukatan ke apa, rasa susu jer lebih. sipi2 jer rasa green tea dia. so dah jadi muak la pulak. kalu nak comparekan dgn secret recipe alamanda, lagi sedap sr sbb rasa green tea dia lebih terasa gitu.. lega rasa kalu sedut time berbuka puasa nnti..huhu~

mizzliza said...

hye, first time jgk drop komen kat sini.. green tea starbuck ni mmg my feberet.. sedap.. klo leh order kurang manis n jgn cair sgt... sedapppppppppp....

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

tak penah try sorry ;(

i rase tergugat ok tgk header bru tue!
perghhh mantappp! dah 2 malam asyik terbayang! hehehhe

Chooyaya! said...

aaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. malam ni jugak aku nak carik! aku kan penggemar green tea?

Filla ~ Kasihs said...

huahahha... mak dah tak mengidam..dah dapat bukak posa tadi..sodappppp..

verde:kakakakhhhh..2 malam tebayang..kuakakak..