Monday, August 16, 2010

Check-up Amaani 2 month

Rambut dia tetap tepacak.. hahah.. tak reti aku nak turunkan cemana.. urut2 bagi turun.. dia naik jugak.. sampai Doc cakap rambut dia kene karan kah?? hahaha... sekejap jer budak ni dah besoooo.. pagi tadi hantar dia first day pegi nursery.. uwaaaa sedihnye hati ini terpaksa meninggalkan budak manja mengada nie.. dah lah tak leh letak.. letak jer atas tilam tendang2 nangis nak suh angkat dukung.. habislah dia kat nursery nanti... tadi sengih jer memanjang.. dia tatau nak kene tinggal.. pastu masa aku nak gerak gi keje, dia nangis2 plak.. adatlah kat nursery ramai.. takkan nangis jer orang terus gi.... uihh ni yang aku sedih nie.. tp takpe.. biar dia berdikari sket.. (uwaaaaaaaaaa.. mak tepaksa nakkkk)
ni check up sabtu lepas.. Amaani dah 5.2 kg... ok bayangkan dukung kampit beras yang 5kg tu.. huhu.. tengok akak dia buat apa.. dia nak jadikan Amaani tu belon!!! ok, cucuk kepala adik kat atas plak!!
ok letak pala adik butterfly plak... ok, cucuk bontot adik plak... ok, sesi bersama mak ko yang tembam ni plak.. heheh..
alahai.. Amaani dah pandai sengih sekarang... macam makcik lah Amaani oiiii..
kakakkahhh.. tengok amaani dah tersenget dah!!! baru ingat nak guna gambo ni nak tukar profile pic blog nie... spoil lerrrrrrr makcik cleaner ni sebokkk jer...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Liyanaroxx said...

Both Amaani & Aleeya sgt comel~!! geramnya pipi Amaani tuh! Fuhhh... ;P

rina said...

Comel la.. geram tak sabar nak beranak ni.. heheh

munira said...

gambar acih yg 3rd last tu mcm jeles gila nagn amaani.hahaha

ecah said...

aah la..acih cam jeles je ngan amani..hehe..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aiyohhh harus filla ko photoshopkan gmbr makcik belakang tue ;-)

zaza said...

lawa-lawa la baby tight amaani tu.beli kat mana ya?

ejea aziz said...

ngeh ngeh...
2 mth 5.2 kg...lenguh tangan tu..kecik2 bam bam suka tgk..geram nk picit..
alah xdela tembam sgt pn mak dia..ok je..ckit lg je..caiyok caiyok..

aSmiDar said...

makin lawa dah mama acih n amani ni..:)

CiKembong said...

Amaani ROCK larrr..rambut Mohawk lagi!

Filla ~ Kasih said...

liyanaroxx:haha..memang pesen pipi kembung..

rina: ayuhhh cepat sikit beranak..haha

munira:haha..tu dia baru lepas kene marah ngn papa dia.. tu muke hangin jek..

ecah: a'ah dlm diam kadang dia ada gak jeles kot?

nurul diana: aku rasa makcik tu tau aku ada blog lahhh..hahaha..

zaza: beli online jek.. rm10 jer..murah kan..hihihi...

ejea: mak dia tembam kat bontot..auwwwwww..rasa nak bunuh diri...

asmidar:kuakaka.. pink pipi i kene puji..hahaha..

cikembong: hahaha MOHAWK.. tak tahan babe...

ratna said...

amaani so cute la.. dah besar yer..

ha'ah la..spoil jer makcik belakang tu..

YnaaOhYnaa said...

comel nya baby sis! =)