Wednesday, August 25, 2010

Berbuka apa semalam?

Sejak ada 'new skin' kat blog nieh.. wahhh excited plak mengupdate..huahaha.. pastu sejak guna new version ni.. gatal jer tangan nak update.. wahhh malu lah tu nak ngaku blogger tegar.. bukan aper.. nak citer.. semalam aku masak mee goreng.. hahahaha... bodoh tul.. takat masak mee goreng kecoh sekampung.. well, suker ati lah! hahaha.. tupon syok2 layan citer indon cinta kirana tu.. tengok2 dah kul 7.15.. hamik ko.. belari gi dapo nak masak mee..

don't play-play okeh.. Pak Radie makan licin sepinggan.. dia ckp first time aku masak sedap.. menci okeh.. alaa malu ler tu nak puji-puji bini.. hahah... aku rasa mcm tersedap plak aku buat semalam.. auwww.. orang lain tak puji takper.. janji laki mak ckp sedap dah kembang-kembang segala bulu.. hahaha

kuih ni jgn tertipu.. kecik-kecik jer sebenarnya... tapi sedap.. ni dah dua kali dah beli kat tempat yg sama.. (kat bawah umah jer).. 10 bijik RM2 kot.. sedap!!!

dah itu jer..sedih ker tengok makanan aku berbuka? sian kan.. dah itu jer nak citer.. sok sambung citer lain plak.. tata.. selamat berbuka!!

*tips: sebungkus mee cukup untuk hidangan 3 orang yang sedang kebuluran.. sebab kami berdua.. jadi, lagi sepinggan buang dlm tong sampah.. suker giler cik syaiton semalam tau... (membazir amalan syaitonnnn)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Anonymous said...

new version ? pakai blogger in draft ke ;D

otak-otak kempas said...

akak, bulan pose syaiton tade la..hehe..
btw mee tu dah wat saye lapooooo ni..

J.M.R said...

ok la nih..wasatiah..semalam bukan men pelantak buffet..rini mee grg..ok le nih..syukur..

NUNU EERA said...

layan kan cite cinta kirana 2.. ptut ar gmbr header pun nmpk ke'indon'an..;p

SURIA AMANDA said...

wui..nampak menarik mee akak tuh..x reti2 nak campak resepi kat kami nih...

Chooyaya! said...

hi filla. i silent reader u, i memang follow la blog u... i harap satu hari nanti i dapat jumpa u.

haha. amacam, ok tak?

wei, pinggan nko yang atas skali tu sama mcm pinggan aku. dapat adiah kawen. so, mari hi five!

yeahhh!!!