Thursday, August 12, 2010

Orang tak de modal mcm ni lahhhh...

hi semua,

kali ni entry takde gambar.. penat dah aku nak snap gambar... lagipon duduk umah jek.. ape mende nak snap pon aku tatau...

buat umat islam, dah 2 hari kita berpuasa kan? Alhamdulilah dah selamat dah puasa 2 hari.. Acih plak dah dua hari puasa sampai 5.30 petang jek.. tadi balik nangis-nangis nak susu.. nangis2 cakap tanak puasa sebab lapar.. aku ckp lagi sejam jerrr..sayang.. dia tanak jugak.. kang pengsan plak.. so buat jugaklah susu utk dia..

sib baik walaupun puasa.. milk supply utk Amaani masih cukup.. aku tak pump pon.. direct jek.. tengok ok jer dia burp..kenyanglah tu kan? hahaha... asal dia ekkk ekkk ekkkkk jer aku sumbat.. konpom diam..hehehe... aku pon ok plak.. takde plak rasa nak pitam ke.. tetiba jalan tejelepuk pengsan ke.. boleh curik2 time utk masak lauk berbuka.. Alhamdulilah...

puasa dah 2 hari sib baik berat turun sikit-sikit.. gerun aku kalau berat tu tak menurun.. kain baju kurung nak start keje balik ari isnin ni ketat okeh.. tensi mak.. zip kain dah tekangkang dah.. bile paksa kancing.. senak perot aku.. ada yang aku pakai kain tak kancing ni.. kat dalam..orang bukan tau pon.. tau2 kain dah ke lantai je kang..hehehe... semangat ni nak gi keje... dah beli kasut keje baru.. primavera sale aritu.. tgk ok.. dah hangkut jek..jgn banyak tanye lagi..

Amaani pon sleep dah okeh.. bangun nak susu pon takat2 menendang2 ekk ekkk sikit2 jer.. mengantuk2 pon sumbat jugak.. dah kenyang aku campak jer budak tu, tak yah burp2.. hahah... mmg zalim mak ko nie.. ok jer tak muntah pon..hahahah... hari sabtu ni checkup Amaani 2 bulan.. berat dia leh tahan.. lenguh tangan ni dukung... dah pandai kene agah jugak.. becakap jek keje dia.. badan, tangan, kaki semua dah beketak2 dah..

eh penat kan citerrrr jerk... eh korang try tak buat ribena campur dgn fresh milk? aku tgk iklan kat tv.. aku pon try ler tadi.. sedappppp plak..heheh.. cubalah buat... ok aku nak blah.. ntah haper2 dah aku merepek.. ok bai...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

supermommapots said...

hehe..sama la takde rasa nak pitam..tapi tak taula start keje nanti..hehe..ribena ngan susu tu saya ingat tak sedap..tapi filla cakap sedap..nak try arr..anyway..selamat bekerja kembali..

J.M.R said...

ribena campur susu..jadi pe ek?

rina said...

Ribena + susu rasa bandung kot.. atau pun buat ribenasusu ice blended mesti sodap!!..

salam kenal.. kita link k..

iswatie "colours of life" said...

sedap yer ribena plus fresh milk..nak cuba lah..yum yum

NUNU EERA said...

ala.. sygnye acih berbuka kul 5.30pm.. lgi ckit je 2..