Tuesday, August 24, 2010

COTTON ON KIDS

Sajer gedik update lagi.. kata nak prektis new version nie.. tetap gambo ni turun bawah tadi.. jenuh aku nak bagi dia dok kat atas..hahaha... penah dengar COTTON ON??? oh aku dah lama dengar, cuma tak sempat nak pegi jerk.. yelah dulu pregnant... masa pregnant tak kosa aku nak beli-beli baju nih.. so ni dah menetas ni.. leh lah jalan-jalan skit.. rupanya Cotton On bukan ada utk orang dewasa jek.. ada Cotton On Kids rupanya!! aku tak berani nak snap gambar.. al-maklumlah camera phone aku ni jenis x leh silent kalu snap.. bengong!

tempat lain aku tatau.. tapi ni kat Sunway Pyramid new wing.. waaaa best sesangat okeh.. baju-baju utk kids comel to the max!!! harga pon tak de lah mahal meletops!! murah jer... pastu sgt in-trend okeh.. stylo abis utk kids.. apa yang trend orang besar.. dia buatnye baju tu jadi utk budak kecik... ala la la laaa laaaa..tomeiiiinyerrr... siap ada spek ala-ala wayfarer rayban tapi utk budak.. cute kan? boots budak pon ada.. alahai kasut ala-ala timberland budak pon ada.. pastu ada ala-ala converse a.k.a. kasut putih mcm kasut sekolah.. tapi bertali ler. tu yg leceh.. tp stylo abes lah.. aku mcm jakun ok.. tp last2 beli headband gold kasih jek..hahah.. tunggu amaani dah beso sikit baru sedap nak membeli..

hahah.. baju ni CUTE GILER.... tapi kecik sgt.. mcm Amaani punye size ngam-ngam jek.. aku nak cari yg besar sikit.. tapi tak de size plak.. sapa yang jenis suker baju-baju baby-t ala-ala bundle punye design.. haaa kat sini lah.. tapi utk budak kecik2.. kan tomeiii tuuuuu..hahahhaha.... kewl bebehhhh!!! mcm baju FBI nie, rm29 (2 helai)
curik-curik snap ginilah hasil dia..hahahah...
dan lagiiii...
yang kat section ni rasanya RM50 (2 helai).. geram kan??? tomei sgt.. tapi sebab dah shopping baju raya Amaani hari tu.. so tanak lah membazir.. baby kan cepat gemok besar... ewahhh guna strikethrough kacang jek kan? dulu aku siap masuk coding2 bagai.. bahlol plak rasanya...  ok ada improvement sket guna version ni.. syabas.. takdelah bahlol sangat..lembap sikit jer.. heheheh...

ok itu jer info shopping mak nak bagi.. selamat bershopping.. jangan gatal-gatal tanye level berapa? huahah.. mak lupa.. carik lah sendiri... rasanya satu level ngan quicksilver...

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

Aleesya Dania said...

50 hengget jerk 2 helai???
sgt laa murah ekk kak..

Aleesya Dania said...

sis...dh lme ko x upload bnyk2 pic aceh..wendo ar nk tgk telatah comey momey aceh..nnti upload bebanyak ekkk.... :)

rina said...

owh.. kalau aku masuk kedai ni gerenti beranak!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kita pon suka. best tau Cotoon On ni. selalu pergi pun kat Sunway Pyramid. harga dia berpatutan and baju lawa-lawa.

mamayiyen said...

hi filla..
cotton on kids mmg best filla..
rasa mcm nak beli je semua kan..
saya pun ada buat entry psl CO ni jun lepas kt sini :)enjoy reading :p

http://mamayiyen.blogspot.com/2010/06/kedai-kapas-best.html

http://mamayiyen.blogspot.com/2010/06/alzreil-neidal-60-days.html

appledia said...

Tryla pi Cotton On kat Pavi,konpem tamau balik...ahahahaha^_^

lina said...

salam...rindunya kt blog kakak,dah lebh 4 bulan x baca blog ni...:(
da ada bby ea:((..sygnya x baca....baru ada kesempatan nk baca:(..sedap name amaani 2...heheheh...bby girl jugak ea...mesti acih makin nakal kan..hehehe..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

aku 1st time dengar pasal Cotton on kids ni.. ketinggalan ketapi rupanya aku..

kalau aku jumpa nanti, leh la aku singgah kedai ni..

Filla ~ Kasih said...

aleesya dania: a'ah, ada gak yang RM29 untuk 2 helai T-shirt cute..

rina: hahaha.. jgn kooooo!! bahayeee..

shinnaz: tau takpeeeee..

mamayiyen: hahah.. best kan? geramm sgt!

appledia: ok noted! tatau plak pavi pon ade.. harus terjah ni..

lina: eh mana pegi 4 bulan? huhu.. acih bukan makin nakal..tapi makin GEDIK... haha..

cik puan mimi: singgah ler cotton on.. gerenti ko jadi jakun.. geram seyyy..

ZuNas77 said...

cotton on mmg best. sy dulu tau brand ni masa jalan2 kat spore. kat sana lagi bersepah butik dia. tp kat sini susah nak cari. stylo giler baju2 dia kan...elok la utk bdk2 kecik nih comel je nampak. tp yg sunway punya tak tgk lagi. boleh gi gak la next time..