Wednesday, August 04, 2010

KENDURI TAHLIL & DOA SELAMAT @ ENSTEK

Haiii... hari ahad baru nie parents aku buat kenduri sket... so orang baru lepas pantang ni apa lagiiii... suker laaaa...hahah... jom tengok gambar.. gambar first mestilah gambar food..hehehe...jgn memain okeh... spaghetti nie haku yang masak.. ingat nak buat sikit jer utk breakfast family jer... sekali mak aku suruh masak satu belanga.. hamek ko.. tawakal jerlah aku masak banyak mcm tu.. sib baik sodap.. auwww masuk bakul angkat sendiri... mcm tak biasa plak... kira kalau mak mentua aku ari tu makan licin sepinggan.. kira ok lah kan??
rondang ayam pencen ni mak aku masak... sodap gak...

Pak Radie? ini ler kojer dia.. jaga anak sambil mengurut badan... Nenek Ani bersama cucu yang dah lama tak jumpa.. tau-tau dah bolattt jer... hahah... perasan minah and pak arab kejap.. bukan apa... nak cover lemak-lemak tepu supaya nampak kurus.. so jubah kaler hitamlah yang paling sesuaiii...
camera phone kan.. maka kulit terus bertukar jadi putih.. (with cousin nadia) merangkap maid sementara..rajin jaga amaani.. tq darling... nadia ni kira cousin aku yang paling aku rapat sekali...
bapak aku ngan adik beradik..
kanan sekali Busu aku datang from ipoh...
pak and mak mentua..photo session guna camera phone.. leh tahan phone aku ni.. nak harap Pak Radie.. bebuih mulut aku suh dia usung dslr.. berat lah barang banyak lah.. alasaaannnn....
Acih ngan cousins... Dhya and Acih... gown di sponsor oleh Wan.. tq Wan.. len kali beli lebih sket ;)
the only jejaka perasan yang ado... hahaha

itu jerlah cerita kenduri kendara... terima kasih buat yang sudi datang hari tu... nanti kita sembang lagi.. amaani dah ekkk ekkk ahhh ahhh... bye!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

J.M.R said...

spagheeti tu nmpk sedap..akk msk ek?

appledia said...

Someeynye acih^_^

Anonymous said...

salam kak.... alamdullilah selamat dh buat kenduri kt umh baru parent yer..kak letakla lg gmbr2 umah parent...saya pun nnti bakal duk rimbun..berjiran la dgn parent akak..tapi x dpt kunci lagi..sementara nk ngubat rindu kt umah sana..sllu tgk gmbr2 umah rimbun ni..hmm bilela nk dpt kunci... hihi..nyway..salam perkenalan dr saya...
ana_nisa@yahoo.com

cputeh said...

sis....muka akk sbijik heroin citer lgnda bdk setan,sgt serupa..saling x tumpah (eh!btul ker ayat nih??)...sy seorang yg sgt setia baca blog akk,citer2 akk suma sportng.....keep it up...take care sis....kiss utk aleeya n amaani...^___^

Filla ~ Kasih said...

JMR:heheh.. masak sendiwi lerrr..

appledia: kembang bontot dia yg mmg dah kembang tu..

anonymous: ohh bli umah kat rimbun ke? waa boleh bejiran ngn my parents.. kalo ikut hati nak gak bli situ..tp jauh ler plak huhu..

cputeh: yeke? tak penah tgk lagi pelakon tu.. hahaha.... tq jadi my reader ;)

'Cikgu Padi' said...

nadia tu cousin u ke?ok fine...nice to meet u....comelnye amani....