Monday, August 30, 2010

PERASAN COMEL....

Saya sayang keluarga saya..wahhh tak agak-agak.. macam ko sorang jer ada keluarga... patutler orang nyampah kadang kat ko filla.. auwwww.. sebab giler kuasa banyak giler gambar.. so kita tibai jek buh dalam entry ni boleh? taktau lah..sejak dah tua-tua ni kan.. aku makin sayang plak kat semorang... bukan dulu tak sayang... bile duduk sorang-sorang.. tengok muka anak-anak.. rasa macam.. eishhh tak pecaya betul aku dah ada anak dua orang.. sayangnya aku kat dorang.. eishhh tak leh digambarkan dengan kata-kata okeh.. auwwww.. giler jiwang karatz plak lah... eh sudah lah.. jangan lah sekali-kali anaknda-anaknda menderhaka kepada mak ngan apak ko yer... aku tanam idop2 kang...

cemana tak sayang? tengok dia senyum cenggini terus rasa nak makan pipi dia..

yer betol... i adore u...

kok yer pon.. pompuan tak elok dok ngangkang yer dik...

eh.. cemana sayang kat baby kecik si Amaani tu.. tapi tetappppp sayang kat Kakak Beso ni hah tauu..
sayang kat Acih nyer pasal.. mama sanggup kepala kene potong setengah.. x per.. Acih nyer pasal!!

ok lah, nak masuk jugak dalam gambar... hahaha...muke mak ko mcm tak siap sebenarnya.. yerlah.. balik keje salin baju..terus gi alamanda...

oh budak jambul bersama Papa.. oh sayang jugak kat si tukang dukung.. auwww..

Amaani cakap 'hello' tu.. cpt jawab!

huahahhaha.. akhirnya dapat jugak Green Tea nieh.. sedap.. sejuk jer tekak nih.. sementara nak nunggu maka kat Nando's tu.. penuh ok.. so minum lah dulu.. mkn donut sorang sikit..

muka tak siap sedang menikmati green tea yang sodap.. len kali leh beli lagi.. coklat2 ni aku muak lah sikit.. tapi yg ni sedap jer.. minum banyak pon takde rasa nak muntah..heheh..

oklah.. berenti lah citer minum ngan makan... jom tengok gambar lain plak...

ok lepas Kakak, masuk balik gambar adik.. giler lah, anak baru dua dah kene selang seli masuk gambo.. kang kalau tak rasa mcm pilih kasih plak... adoilahhh... kalau anak 8? penuh satu blog muker ngkorang jeklah?

Wan giler stylo baju tido batik..hahahhaha... eh jangan kutuk mak sendiri.. berdosa okeh.. gurau tak pe.. ngeh ngeh ngeh

Amaani ngan baju Auntie Ida bagi.. tq auntie.. aritu.. Acih leh tanyer aku, "mama, kenapa semua orang cakap adik kita boy?".. huahahahha... itulah pasal.. asal naik lif jiran dok tanye.. "eh boy ke?".. aper ingat boy jek boleh rambut pacak? helloooooooooooooo... girl pon boley okeh!!! rambut aku kecik-kecik dulu lagi dasyat dari Amaani ni tau... hahah..

hahahahah... rambut amaani... dah macam ayam dah aku tengok!!! takperlah dik, sok cukur jambul kita kasi tebas semua yer? bak kata Atok Braim, senang sok time orang nak gunting rambut dia cukur jambul..

Ok, sayang anak mestilah adil... selang lagi gambar kakak plak.. (mati aku camnih).... Acih dia memang getik sket amik gambo... posing-posing macam ni aku dah biasa tengok dia buat.. tak larat dahhh...

korang larat? hahahah... melawaaaaaaaaaaa jek.. penat aku okeh...

spek tu aku amik nak pakai.. terus dia rampas nak buat modal begambar.. perghhh anak pompuan.... layankan ajerlahhhhh.. lemas apak ko dikelilingi anak-anak dara..huahahahha.. nasib lah kan? yang penting dah besar sok, Kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! cuci pinggan... Amaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. lipat kain!!! tanak buat, aku bantai jek sorang-sorang...

nak release tensi sket... asek muker anak jerrr... kene masuk gak dalam gambar.. walaupon rambut ekor kuda tu dah macam penyapu dah aku tengok.. perghh tensi okeh.. next week nak gi layer rambut.. auwwwwwww...

ok gambar seterusnya adalah gambar paling comelllll antara semua.. hehehe... mestilah sebab ada Wan!!

alahai Wan, comelnya tutup-tutup mulut plak..hahahh... Acih ko tak leh kene panas yeh???

haa kan aku cakap... Comel mak aku kan?.. sebab tu anak cucu dia pon suker buat-buat comel... ooopsss.. hahha...

haaaaaaaa... lagi comel kan? paling comel seluar Wan lahhh.. polka dots gitew.. kuakakak.. tak tahan mak!.. Mak Acihs lagi comel.. ngan suar Pak Radie aku pinjam.. ngan baju kedah mak aku plak tu..hahah... baju kedah ngan suar pendek.. tak comel?

ditambah plak makan ice cream mini... ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh comelnyer...

Oklah.. giler font aku besar gedabak.. bukan aper.. kalau font 'normal' terkial-kial aku yang rabun ni.. halus bebenoooo.. ni jauh sedepa leh baca.. hehehe..

*nantikan entry seterusnya.. aku nak ajar korang satu resipi menyejukkan tekak di bulan puasa... penat aku belajar dengan jujuelopez... hahaha...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

rina said...

Seronokkan bila ada family yg sayang kita.. bertambah seronok dengan permata2 kurniaanNya.. Semoga bahgia hingga ke akhirnya.. sob sob *emo sedih*

zeta said...

gmbr mak kau yg kat luar umah tu comel weyh..ko jgn ngutuk2 mak kau..xberkat pose kau..hahaha

aSmiDar said...

comel..semua pon comel..
yg penting filla dah kurus la..awa..aw g2..huhuhu

JuJue said...

aloo looo tomeiii nya.. hahaha..
eh tapi rasa bersalahkan kalau letak gambar sorang je. kena letak kat 2 2 nyer. anak 10..aku quit tulis blog!

MummyYana said...

comelnya wan kasih dgn suar polka tue...hehe...
kakak kasih pandai posing....

mamamarissa said...

auwwww...mmg tak dinafikan, wan la yg plg comel :)

zaza said...

Hi Filla
Boley bagi link tempat u slalu beli tight untuk amaani tak?

Liyanaroxx said...

fuiyoooo..mak kak filla nampak muda lah! ;)

kau ade? said...

hai sis..follow i yer...



http://mynameishanieza.blogspot.com