Tuesday, August 24, 2010

FISH SPA

Weiiiiiiiiiiiiiii.. tensi nyerrr... baru tukar ke new version utk upload image nie.. gi tengok tutorial kat blog Cik Puan Mimi .. tapi asal yang susah sangat nie? huhu.. gambar kejap ketepi, kejap ketengah, kejap ada yg leh set large, ada yang tak leh.. kecik beso gambo aku nih... hantam jeklah.. dah diri sendiri yang lembap.. nak salahkan new version lah konon.. eh dia tulis yang old version nanti dah tak de yek? matilah aku..konpom blog aku jadi kelam kabut beterabur nih... huh!!! naper biler set kat x-large.. gambo aku bile preview jadi beso giler sampai tekeluar dari ruangan entry.. so takyahler x-large.. buat large jer sudah..

eh lari topik plak.. ok haritu gi lah Jusco sat.. Pak Radie nak try buat spa kaki nieh.. RM5 utk 10minit.. dia nye geli nak celup kaki.. buang masa jerk.. dia punye nak-celup-tak-nak tu dah dekat 5 minit.. hangin aku.. eh kalau suruh aku, aku pon tanak.. gelisssssssssssssss okeh..haha.. meninggal ikan kalau aku celup kaki dalam tu...

Amaani relekkkkkk jerk.. rambut tetapppp trojan!
Kak Kasih pon suker tengok... beli headband Kasih kat Cotton On..lip lap lip lap.. mengelippppppppp... dia kan pompuan-pompuan skarang nie.. letih aku melayan cat-walk satu umah!
ikan tu tak gigit bulu kaki ke ah??
uiiii kenyang ikan dapat makan kotoran kat kaki
tengah kegelian ler tu...
tensi aku.. aku nak drag gambo ni supaya gambo ni jadi first pic.. tapi tak leh drag.. bengong tul... ok gambar tebalik yer.. ni sebelum celup.. ahh apa-apa lah..

korang yang masih update blog guna old version jomlah pening-peningkan kepala change to new version.. leh buat gambar jadi beso kecik macam aku nieh.. HAMPEH! hahahah.. buta IT tul aku nih..





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

NUNU EERA said...

sy pun xtau nk drag gmbr mcm mna.. yg sy slalu wat cut pic kt bwh nun n paste kt atas..hehe.. kire bole la kan ??

ratna said...

teringin nak buat benda ni sbb nak bagi ikan kenyang la.. kaki saya byk keras2..

aSmiDar said...

hakhak..ehh nak tergelak je..

Sham Ummi Echa said...

poms yg new version ni mmg xleh nk drag..tp xpe..kalo trbalik..ko klik kt tepi pic tu..biar cursor tu ada kt tepi pic pas2 nnti dia kuar la menu tu nk large, smal, remove sumer..ko click je remove..pas2 ko click kt tmpat yg ko nk letak pic tu ko click yg nk add image tu nnti ko click la balik pic yg ko dah upload awal2 td & click ok..terus dia aje je kt situ

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

lor sian ko filla

ok gini, kalau nak buat gambar yang bawah tu jadi ke atas.. kau pergi jer cursor tu kat tempat yang kau nak letak gmbar tu.. pastu amik semula gambar tu.. ala cemana nak cakap ek .. kau boleh chatting tak.. ada gmail or yahoo tak.. nanti aku ajar.. apa2 email aku nazathulhamimi@yahoo.com or farhanemily@gmail.com

btw aku suka buat fish spa ni.. rasa tenang jer jiwa.. <-- cis poyo

Lenny said...

aku dah try new version pastuh susah sangat aku give up... tukar balik ke old version... weih.. camner buat strikethrough kat old version?

Filla ~ Kasih said...

nunu eera: hehe.. buat selalu konpom kita terror..hehe

ratna: sile pegi buat.. kenyang ikan tu..hahah

asmidar: ok, boleh gelak :D

sham ummi echa: yer yer.. aku drag sana sini.. aku main hantam jek..last2 dia ikut gak arahan aku..heheh

cik puan mimi: thnx mimi bagi tutorial, aku dah add ko kat ym..approve aku cpt..

Lenny: eh aku ajar kat sini comment aku cannot be published.. takpe.. ko ym jer aku..nanti aku ajo..

ZuNas77 said...

Filla,

kalau nak try kasi jatuh sket rambut trojan Aamani tu leh la try letak minyak buah keras. ada je jual kat mana2 kedai jamu2 or stall jamu tu. dia boleh lebatkan rambut baby and kasi elok je jatuh rambut tu..

kasih suci said...

kak acih the big girl now.maintain comey kakak amaani ni la.

Anonymous said...

fillanie..
nak tanya sikit.. amani guna baby carrier apa ek yg pak radie guna tu.. nampak selesa sangat!