Tuesday, August 31, 2010

Kat mana saya beli tights Amaani...

Hai,

hari tu cik Zaza ada tanya kat mana saya beli tights Amaani... adalah dalam 3,4 helai saya beli kat kawan Pak Radie..dia ada buat online biz nie.. tapi i gi umah dia jer kat Shah Alam..tapi dia ada buat servis poslaju jugak.. charge RM6 utk pos... dia tak de blog..tapi dia ada FB..

so sesaper berminat dengan tights
Amaani leh beli kat dia.. sila tgk FB dia..nama dia
Norazlina Abdol Gani
 tights Amaani tu murah sangat dan kain dia ok..tak tebal tak nipis ;)

Sekian,
Filla mama Kasihs



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

J.M.R said...

wah..dpt advertorial ye kak..:-p

supermommapots said...

tula..ingat saya je tertanya2 mana filla beli thight amaani..saya ingat saya jakun ketinggalan zaman kot2 thight tu banyak jual kat pasaran..lepas je hari saya try cari..tapi hampa sebab byk thight utk budak2 dh besor 2 tahun..baby saya tenik mana muat daa..last2 saya jpa kat below12.com.hehe