Sunday, March 10, 2013

Valentine Party at Trudy and Teddy's Boutique

*sponsored post*
*please scroll down for new entry*

Masa dapat invitation untuk attend Valentine Party kat Trudy and Teddy Pavilion nie.. wahh rasa nak lompat-lompat... tapi perot besar sangat.. lebih manis kalau tepuk-tepuk tangan je.. heheheh... Rasa teruja sebab party ni khas untuk budak-budak kecik ala la laaa comel sangat nie.. dah lah boleh datang sefamily.. 

Hari yang dijanjikan pun tiba... Bukan main teruja lagi Amaani time nie.. hahahha.. bukan Ani yang teruja.. of course lah mak dia.. awal-awal dah beli gown ngan kasut untuk Ani sebab nanti ada Fashion Parade.. Ani layak bertanding ok sebab Ani kan perasan comel ;)

Jom kita layan aktiviti-aktiviti sepanjang Valentine Party berlangsung... memang cozy dan syok sangat.. tengok gambar pon dah tau..hihihii... 

Semua sporting pakai pastel colour.. nampak sweet sangat..

meriah dengan participation anak-anak dan ibu bapa

Alamak kantoi... Ani ngan botol susu.. hahahah

Tak biasa kan tengok Ani pakai gown? hahahah... ai yang pilih ok gown nie.. punya semangat nak bagi dia nampak gegirl hahaha... gown and shoes by Trudy and Teddy.. comel kan ;)


Acih awal-awal dah join Hand Painting... dia kan peminat butterfly.. 

Bersama kakak yang akan paint tangan Acih..


Sementara tu.. Kita pancing Ani dulu bagi dia mesra camera sikit... gila kau Ani dah macam retis dah okeh.. siap pancing ngan gula-gula hahahahah...

Malu plak Ani nie.. terus pegi duduk belakang Acih tunggu turn nak Hand Painting jugak ke? hahah

Misi memujuk Ani untuk photoshoot masih diteruskan..

Ani kalau malu dua jari tu mesti masuk mulut.. hahahah

Amboi over gila Ani ni tau... tapi memang nampak sangat Apak dia lagi pemalu orangnya.. kahkahkah.. serious tak leh blah lah.. 

Ok misi diteruskan melawat butik pulak.. banyak baju-baju in-trend ok... 

Yeayyyy... dah siap butterfly comel Acih ;)

Oh ye, masa ni dapat free voucher bernilai RM300.. gila tak teruja? kita tengok ye apa pilihan seorang bapa untuk anaknya... kalau aku confirm capai gown... tapi takpe.. bagi chance tengok taste bapak dia pulak...

Ani busy susun baju hihihi...

Tu dia.... 

Siap ada helper hahahha... Ok tak?

Amboi sporting betul anak mama

Amacam? kewl tak Pak Radie nyer taste?

Huwaaaa suka suka suka suka.... korang tak suka tak pe.. janji aku suka.. hahahahahah... anak sendiri ni weh.. mesti lah puji anak.. sapa lagi nak puji kan? pandai papa pilih... *ciumsikit*

Ok kita check dulu cukup tak kita guna voucher RM300.. 

If korang sampai kat Pavilion ni.. singgahlah kat Trudy and Teddy nie.. collection dia perghhh... memang lain dari butik baju baby yang lain.. classy gitew... harga pon reasonable sangat..

Rasanya Ani memang sesuai ngan fashion nie.. kena dengan character dia yang ceria, naughty and lasak.. tapi still nampak feminin.. amboi komen mengalahkan stailista hahahahah... 

Kasut pon cantik..








Ani with T&T toddler shoes.. comel kan? 


with papa


hat collection


Red and Black..


Bedding set for baby


Boys




RM29 only

Waaahhh Acih sambung lagi buat kat situ pulak ;)



Hand Painting buat kat depan butik je.. boleh queue up untuk buat tu...

Heheheh flower pulak... Acih kan gegirl gegirl...

Animatomato pon nak jugak.. tapi tetap tangan sebelah ada makanan hahahha

Hahah dia tak pedulik.. janji makan masuk mulut dia.. hehehe

My noti noti girl



Ok masanya telah tiba... FASHION PARADE!!!!!! Risau ok takut dia tak nak join sebab malu ke apa kan.. nasib papa pandai layan dia...

Sempena Valentine Party siap ada bunga rose ok.. eh kenapa mak kau rasa melting tengok papa time nie? hahah.. rasa walaupon rambut papa serabut.. tapi ohemgeee... pegang bunga? melutut? depan our daughter? eh over lah mama nie..muahahahahhaha... 

Hahahahhahaha u did well Ani.. I'm proud of you.. walau pon cuma tercegat je.. amboi kalau kat rumah bersilat oppa gangnam style semua keluar kan?  

Hahaha comel anak mama.. sorry bagi laluan puji anak lapanploh kali ye.. hahahah

All the bloggers yang participate during Valentine Party... Papa pon tetiba jadi blogger.. auwww tak kuasaaaa mak!! hahaha... 

Ok itu lah pemenangnya!!!! Adik kecik comel berbaju merah ;) congratulations!!!!!

Belum habis lagi ok... Ni antara aktiviti lain masa party tu... Valentine Card Making ;)


Happening kan?

Ani akan buat Valentine's Card bersama auntie nie..



Tadaaaaaaaaaaaaa!!!! Comel kan???? 


olooooloooolooooo comey sangat ;)

1 pants
1 short skirt
1 hat
1 blouse
1 white top

with RM300 voucher.. Pak Radie tambah RM13 jer.. hahahha... murah kan??? berbaloi-baloi... staff sana pon cakap Pak Radie pandai shopping untuk anak... banyak barang dia dapat... kalau ada category best shopper dah tentu laki ai menang ;) 

Ok lah sekian sahaja Fillanie melaporkan dari bilik tidur.. *sambildodoikanbabyAleesya* 

they had so much fun during the Valentine Party at Trudy and Teddy's Pavilion.. 

Thank you Trudy and Teddy!!!! 

39 comments:

FaiiYatt said...

Somellll sangat ANIMATOMATO!!!

FaiiYatt said...

Somellll sangat ANIMATOMATO!!!!

mommyNadia said...

Nape baby boy ada anak kak red je? Baby boy pun hensem what..=)
*ada mat salleh boy ajerrr*

Nad MamaZN said...

Suka style yg pak radie pilih utk ani
Stylo! Mmg kene dgn gaya ani :)

Shida Idris said...

baju yg pak radie pilih memang sesuai utk ani. kewl. haih, nati shida beranak, kena shopping byk2 kat sini

izan said...

Aah la k.Pilla..pak radie pandai pilih bj anak..special spesis ni..

Siti Fatimah said...

bestnyer!!! ani mmg comels sesgt muahhhh

ct fesyen said...

comei ye animatomato ni....
taste pak radie wOww!!

Jojet said...

Dear Ani,

Ahkak is your Kipas Berani Mati punyaaaaaaaaaa laa..walau pon noty walau pon comot walau pon kenkadang rasa nk gigit, ahkak tetap buat Ani pojaan hatiku!!

Anonymous said...

animatomato comel giler!! geramnya tgk dia..

p/s: kak filla, nape pak radie mcm makin ensem je..eh? hahaha :p

Anonymous said...

animatomato comel giler!! geramnya tgk dia..

p/s: kak filla, nape pak radie mcm makin ensem je..eh? hahaha :p

Miss Moon said...

tak sangka Radie ada bakat terpendam sopink baju ...auw tapi sangat smart

Anonymous said...

Comel Ani pakai dress! Tapi,pilihan Pak Radie mmg terbaiklah! It suits Animatomato. :)

zarifahmr said...

alololo nomeinyaa animatomato. acih pun samaa.


selamat hari wanita kak filla :)

mrs kayrul said...

geram nengok animatomato...pandai plak pak radie pilihkan baju utk ani...matching gitue

Adzah Adam said...

Wah...comelnye aniiii...pak radie ada soft spot la dalam diri dia...tahniah pak radie

Mooniqueen said...

Animatomato segan kot depan org ramai.. Same dgn Mya kt rumah kemain lagi dia, kat luar klu ramai org,pegang n dengar je kata kite...

Kniedaz said...

Animatomato! You rawk girl! So cute!

Umie Aisya said...

lucu la kak filla!hehe.comel sgt dress ani tu.suka :)

sharifah rosidah said...

Gila ko pandai betul Pak Radie pilih baju yang sesuai dengan karekter Ani.....aunty pun rasa Ani ni lebih sesuai dengan pakaian begini....dia pakai gown pun cantik tapi tak sesuai dengan karekter dia....sebab tu lah pilihan Pak Radie adalah tepat......tahniah buat Pak Radie.....lain kali kalau ada rezeki dapat anak lelaki tolong jangan pakai kan macam ni....kang ko kena seligi dengan Filla.....hihihi.

ashadin said...

ani mmg fotogenik ! cute sgt :)

AlyzaFisol said...

cantik cantik baju budak2 kat sini..suka tengok... :)

:: Cik Viva :: said...

Selamat hari wanita ---/@
comel n bergaya la ANI...

Anonymous said...

I agree. That picture's sweet. Happy Father's Day (tetiba)

Missstrawberrymilk

bazilah abu hassan said...

Comelnye ani~~~~~~

bazilah abu hassan said...

ani comeiiiiiii~

Anonymous said...

hahhahah mmg baju pilihan bapak utk anaknyer bersesuai dgn personaliti anaknyer yg sempoiii :))

Anonymous said...

mana gambo tuan punya blog ni..ani mmg cute n comel..pak radie pon pandai pilih baju..seeeesuai sgt ngan ani.

Hani said...

hahaha tak sangka laki filla nih so sweet yaa. selalu tengok and sangka spesis garangggg grrr .. sesekali turn out wahh ada gaya :)).

Ani memang muka kelakar. cute. tampo kang hahaha.

Kasih always be a good big sista :).

Diana AR said...

ani..ani.hehe
agreed yang
Pak Radie ada good taste..dan dia nampak smart pakai white shirt
Untungla Filla hehe

Ija Rased said...

salam perkenalan sis fila..nice and awesome blog. :)

Qaseh Zharinie said...

Ani comel yang amat.. Suka tengok ani pakai dress, anggun je rupa.. Btw, yang baju ayah dia pilih pun nampak cool je.. Terserlah kecomelan ani di situ... =)

Qaseh Zharinie said...

Ani comel yang amat.. Suka tengok Ani pakai dress, anggun je.. Btw, baju yang ayah Ani pilih nampak cool je, terserlah kecomelan Ani di situ.. =)

Mr Lonely said...

visiting here with a smile~ =)

Regards, www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary)

kelipkelipchumel said...

animatomato gegerl sangat pakai gaun..still ada gegirl noti moti bila pki baju yg pak radie pilih.mmg sweet la.rega pon macam reasonable sangt.super bestttt jek tgk

Nyamuk Terbang said...

ala comelnya sis..salam kenal..first time singgah

Irfa said...

comelnya..pasni suh pak radie pulak tulis blog ;)

MISS DIVA said...

ani sgt comel dgn gown tu

Anonymous said...

wahhhhhh

PAK RADIE semakin hensem...

masa rambut panjang x ensem sgt

lagi nampak ensem bila ngan ank2

** sorry ye filla saje suke2