Tuesday, March 26, 2013

LOVE LETTER..

 Bila anak dah besar sikit.. lain plak kerenah dia.. rajin nauuu bagi surat cinta untuk mama.. hihi... Ni antara love letter from Acih to mama.. nak gelak pon ada bila baca... tapi kita kewl jelah yer.. anak pompuan memang macam ni kot.. hahaha

siap terima kasih tu tak tahan tu.. muahaha.. dah habis baca dia terus bagi pen dengan kertas... "mama kene balas surat kasih.. sekarang jugak"

nak tak nak, aku pon kene jadi emo macam dia jugak... balas lah jugak..hehehe.. eh tulisan aku lagi cun dari ni ok... ini sebab multitasking sebelah kendong Leecha.. muahaha.. nak jugeekkkkkk tuuu....

pastu dia siap balas lagi.. eh tak kuasa la nak berbalas pantun.. aku kat sebelah tangan kendong Leecha sebelah lagi nak tulis surat pulak T_______________T


Ok good girl Acih.. ni dah nak masuk zohor.. jap lagi aku sound confirm seret kaki gi solat.. muahahaha... 

Sok Ani plak lah kot bagi surat cinta.. mampoih keje aku menjawab surat cinta je... time bercinta ngan apak ko pon takde surat cinta nak oiii.... muahahaha...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

36 comments:

Hani Razhani said...

hahahahah terbaeekkkk surat Kasih untuk mama dia. InsyaAllah pasni Kasih tak sentap-sentap dah hehehe :)

ida syarida said...

:) sweet

Tak sabarnya nak berbalas surat cinta jugak dgn kayra kita....

MuMMie BeRRy said...

so suweet main balas surat ni ngn anak2

zarifahmr said...

hahaha cute gilaa semorang :'D

ELeEa said...

hehehe
comel je main balas2 surat ngn ank =)

JMR said...

besar sikit dia hntr email la plak kak..kena la reply email tu plk kan..muahaha

Anonymous said...

Aku pun nak love letter gak huhuhuhu
Comel sgt kasih ni tau.
Mama kasih pun comel gak hahaha
@watieshaharin

onniesham said...

hahaha.. lawak la siap brbalas2 surat lg. tp sweet sgt acih ni.. be a good girl yer acih

zunirrah zamri said...

kelakar betul dua beranak nie..itu la gaya anak perempuan..klu lelaki xde nyer surat2 nie..hehehe

anariffin said...

alahai...comel betul la kasih ni...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Hehehe, sweet, kita pun biasa dapat note ringkas dari anak.

Byzura Mj (By) said...

wah. pecah kaca pecah gelas. sudah baca harap balas! hahaha. Comel je bila anak dah meningkat umurnya!

Asyik Izas said...

hehe..sweet nya surat dia utk mama..nk ckp sendiri malu kan tu yg bg surat terus..hehe

AYuNG said...

kak, ko gelak baca surat kasih nih..aku pulak touching baca surat kasih nih...hehe

tulisan dan ala2 dah...
HAHA~~

Iela Fazielah said...

sgt pandai kasih ni...siap bersurat2 dgn mama dia...

:: Mrs.Eady :: said...

sweet!!!

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! comei sungguh rasenyer main surat2 ni

umilia said...

alololo..sweetnye..bagusla kasih ade kesedaran nak ckp ngn fila..klu jenis bdk yg wat tak tau lg ssh..ha ah la..mula2 ingt kasih tulis lg yg no2 nye srt..hahahaha..

Nursaila Norman said...

hahahahaha..old skewl kan..lawak la acih,siap suh balas dan2 tu jgk..hehehehe

Kniedaz said...

Aww..so sweet..anak bujang saya kadang2 tinggalkan memo bukan surat cinta hehehe

che'pi said...

hehehhe.... so sweet la anak demo ... terharu pun ado.. tergelak pun ado... huhuhuhuh

Al Kisah said...

kasih dah boleh start tulis blog

Farah Waheda Wahid said...

alo lo lo...so sweet la kak... ^_^

momnsofea said...

ha ha sama ler bgan ank dara i nasib seorg jeew..

Rinna said...

So cute.. pandai dia nak ambil hati mama dia..yer.. :)

cik ah said...

sama dengan anak buah saya.selalu tulis surat untuk uminya.memang anak perempuan macam ni eh?cute lah

Amanina said...

comel je..

Anonymous said...

hahaha comelnya anak akak. layankan jelah kerenah anak anak akak tu . nanti diorang dah besar takdenya diorang nak buat mcm tu lagi . jd layankan jela sementara diorang budak budak lg :>

kelipkelipchumel said...

alolooo...sweet je

Aya Ariel said...

becinta ngan apak kemain ag gangster yerr..bercinta ngan anak kena laa lemah gemalai sikit...hihi..good girl acih..

Munirah Abd said...

simpan surat ni elok elok kak. dah besar anak dara bagi tgk balik.. dulu mak saya kata ada gak surat cinta saya bagi.. dia simpan. pas pindah rumah mana ntah hilang.. huhuh

Solehah Shamsuddin said...

aww so touching when read this. btw, i follow your blog sys :)

MISS DIVA said...

mcm best je dpt surat cinta dr anak...nak cari anak angkat la kalau gni

Anonymous said...

So touching..
Anak perempuan sy 5 thn.dulu selalu marah dia.satu hari, lps kena marah, dia dtg peluk sy & ckp- minta maaf sbb buat sy marah..rase kesian..tp nk gelak pun ade

Anonymous said...

Ahahahahaha so funny yet so adorable... Teringat masa kecik2 dulu sama perangai dgn acih suka bagi Surat kat parents..

zainatul abu bakar said...

Comelnyaaa kasih ni...siap bagi surat cnta lagi kat mama dia,hehe :)