Monday, March 11, 2013

Dah 19 hari...

tak agak-agak haha... nampak sangat tak sabar nak habiskan perintah berkurung... apa? ingat best sangat duk umah sorang2? sib ada Aleesya menceriakan hari-hariku....

kematu punggung asik baring duduk je ok... nak je aku capai batang mop ni... tapi sabarrrr sabarrrrr.... takpe 10 hari lagi leh kua g check up Aleesya 1 month... indahnya donia ;)

Aleesya dah membesar dah... pipi dah x de ruam dah licin gitew... aku tgk budak ni kejap putih, kejap gelap, kejap merah... hahaha bila Ani dok sebelah dia, kemain seperti snow white lagi Ani tu... apak dia kata "ni kulit hitam ikut mama lah ni" amboii muluttttt... bab tak cun je aku, yang best je dia... puiiii... hahaha

nak cite panjang leceh la... ini budak dah ngok ngek plak... update guna phone sajork...

jom tengok budak tecik ni... eh rambut dia macam curly2 sikit kalau lepas mandi... ko biar betul rambut kinting ni? hahaha... ni gambo harini... sekian... eh gamba tuan tanah pon ada ni... kita abaikan pantang tayang muka semasa pantang... korang je muka nak masuk blog? i nak glamour gak hahahahahhahaha...

29 comments:

Irfa said...

mesti comel jugak mcm kakak2nya ;)

Cik Tia said...

muka ikut mama dia ;)

Nieyxzha Hassan said...

Eh dah deliver dah ker? Congrats..kak filla ^^

QASEEH HATIKU QASEEH said...

Mcm muka arwah adik fila...kiut...lain muka dr acih n ani..

NinaAz said...

Comelnya babyyyy. Geram nk cubit2222

momnsofea said...

comeinyer..chinese look gitu...

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii cumelnye

Elya Roza said...

sis...selamat berpantang yaa..
if nk caris et berpantang yg selesa...boleh cuba premium beautiful...
saya saja nk share..sebb dulu kakak sy pakai..mmg bagus..
anything boleh sinngah blog sy ya

Anonymous said...

sebijik muka arwah busu

sha said...

sgt2 chomel :)

Wani Raduan said...

Cantik kulit aleesya ni kak. Share la tips nk buat anak kulit cantik kak.

Wani Raduan said...

Cantik kulit aleesya ni kak. Kongsi la tips nak buat anak kulit cantik mcm ni.

kelipkelipchumel said...

kiutnya aleesya..nyomel nyomel

mrs kayrul said...

alahai aleesya posing bajet artis glamer gitu

Cik Cammy Lia said...

comelnye..lebat rmbut

ct fesyen said...

heheh...comei ye aleesya ni...

Anonymous said...

errmmm...mak sy meninggal kurang lebih 2 bulan sebelum sy bersalin...anak sy,ramai yang cakap mata dia saling xtumpah mcm mata arwah mak...mcm aleesya,ada rupa arwah busu kat dia....
tuhan maha kaya...

Lina Bte Zakaria said...

salam kak..ya ALLAH..NO 3 DAH??? nmpk sgt la da brapa thun saya x buka blog ni :( sedihnya x dpt actif berblog lagi wt beberapa tahun ni..insyallah...OTW...........DOA2KAN YE~~~

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahahaha :D cayalah akak!
at least ada gak bahan aku nak baca kak oiii..
apesal somel sangat aleesya tuuuuuu??
eiii..bak pinjam semalam :D

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahahaha :D cayalah akak!
at least ada gak bahan aku nak baca kak oiii..
apesal somel sangat aleesya tuuuuuu??
eiii..bak pinjam semalam :D

Anonymous said...

Aah lah.muke aleesya mcm arwah busu..mgkin mase ngandung aleesya,akak kan asyk igt kat arwah..tu alesya ikot muke arwah agknye..

sharifah rosidah said...

Eh comel nya aleesya....

Filla ko jangan lah buat muka cenggitu....tak sanggup mak nengok nya.

ceriteracurhat said...

cumelnye aleesya..pasni berlumba2 ngn ani la sape lg cumel.huuhuhu..bertabah la memjalani hari2 berpantang ye kak filla.take care! :)

Anonymous said...

muka mak sebiji

Anonymous said...

salam. mabruk kak. dpt rezeki lg, bertambah pahaala, insya allah. tgk baby dr sisi, mcm muka pokk radhi je :)

Anonymous said...

muka iras arwah busu :)

Anonymous said...

Comelnyaaaaaa aleesya mcm arwah busu dia.

Anonymous said...

alahaii..comel anak dr mak...
lebat nya rambut aleesya..hitam!

Ari Isfuzzy said...

Comel nyer anak.... filla pon kalau dah cantek camanepon ttp cantek. Xyah risau.. hehehe...