Monday, March 25, 2013

KHEMAH.

Takde yang menarik nak share.. Eh tapi yang ni macam menarik jugak nak share sebab ramai pulak yang tanya bila up gambar kat IG.. 

Semalam Pak Radie bawak Acih and Ani gi Giant.. bawak balik benda ni hah.. yee syabas!!! menambah lagi satu kesemakan kat dalam rumah ni.. 

Tapi macam cute kan? Ok lah, tak jadi nak marah heheh... Ada jual dua kaler.. satu pink satu dark blue.. tapi pink sudah sold out.. harga? murah sajer.. RM40 kot? sila berpusu-pusu ke Giant sekarang.. hahahah.. 

Apak dia kata camping cuti sekolah.. dia nak ajak anak-anak dia tido kat luar rumah nanti.. baiklah silakan.. agak-agak kene serang nyamuk, masuk lah dalam rumah ye.. hahahha

Eh baby Leecha pon join kakak? tunggu la beso sikit dik ye ;)

Ok tu je iklan nak buat hari nie.. tata titi tutu.. 



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

16 comments:

Hani Razhani said...

wow! menarik jugak khemah style arab ni ye. Boleh gak beli satu untuk anak-anak dara & mak dara bercamping nanti hehehe

Farah Waheda Wahid said...

comel la khemah tu kak... kalau warna pink mesti lagi comel... ^_^

Anonymous said...

saya de satu kak....kejap je la teruja nye...pastu x heran dh

Anonymous said...

Kak....

Nak video animatomato please....thanx kak! muahhhh utk ani

Mimy Hamid said...

sebijik khemah fayel ko...fayel takde kawan dia tak nak masuk..maka khemah ni jadi barang simpanan barang hahaha

Chekgu Azrine said...

hehe..sweet je nk kemah2 ek..

Lynda Che Lah said...

kak filla..sama ngan QOid punye..beli online rupanya kat Giant ada...owh sedih..siap berperang FB ngan peniaga online tu sbb lambat hantar..rupanya..harga murah..tipu tertipah lah nmpknya :(

Suwaibah YS said...

ani happynya dpt khemah :)

ederq said...

kat mr diy rm38 ada kaler pink. rasa sama kot mcm ni. mmg budak2 suka ah siap paksa kita2 ni masuk. huhu

yayang laling said...

comeynye animato

Anonymous said...

masyaallah..comel nya kejadian Allah ....geram saya tgk budak2 nih...Allah hu akbar....

sharifah rosidah said...

Comel nya khemah ni.....malang nya aunty dah tak ada anak2 yang bersekolah lagi......tak dapet lah den nak memboli nyo....amboi kau cakap nogori tak pasal2.

JMR said...

leecha mesti konpius dia ada kt mana yg dlm khemah tu kan..

Waney Zainuddin said...

macam ala2 castle pun ye gak :)
WaneyZainuddin.com

Fiat Freeros said...

Terbaik....

Anonymous said...

td nmpak akak kat cozy house ampang park.. nk tegur tp malu...kih3
acih kalo tngok lam gmbar mcm tinggi benor, tngok real biasa jer upenye. amani pun lam gmbar mcm montel, tngok luar commeelll sngt..
kak filla ttap maintain xmcm anak 3 pun.. bleh kongsi rahsia tak ^_^