Wednesday, March 20, 2013

Takde Idea..

Tengah tengok tv.. pastu tetiba teringat.. eh tak update blog pon hari nie.. kang sekali haku tangguh... sampai minggu depan besawang pulak blog nie.. hahaha... alaaa baru type sikit Leecha dah uwek wekk wekkk.. dia macam paham je tak bagi chance langsung.. nak kena hadap muka dia jer..choiii... 

Hari ni takde gambar.. celoteh je.. oh ye, ada yang tanya pasal proses nak amik maid.. sorry aku tak dapat nak tolong sebab aku pon mintak pertolongan hahahah.. Ni tengah dalam proses hopefully semua ok.. maid from bandung.. tapi lom tau lagi jadi ke tak.. mudah-mudahan dipermudahkan.. aminnn...

Baby Leecha tido.. dah selesa sebab dah mandi.. dah susu.. eh? dah menguwek pulak.. hahah.. adoilah.. baru nak duduk ni hah..

Eh tak jadi lah.. nak masuk gambar jugaklah.. sebab takde apa nak borak.. boleh? hahha

Weekend haritu kesian kat bapak ngan anak-anaknya.. aku gigih masak jugaklah yang sempoi hehehe

drumet

telo dadar

tom yam.. belasah je sumbat apa yang ada.. pastu Pak Radie makan sikit gila.. tak sedap lah tu.. ok mogok merajuk pasni tanak masak apa-apa dah.. pi beli kat luar lagi sedap.. :(

Ni lauk aku.. dasar pemalas.. celur je..

Black Pepper Chicken Grill katanya... hahaha.. 

Ok lah sayang semua.. tu je nak citer.. ai nak gi tengok tibi kejap.. babai...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Anis Xora said...

kalo makan celop2 mesti lelame leh kurus kan kak filla? nk try la cam ni..

huda said...

kak filla...tomyam tu kalo nak sedap letak daum ketumbar dgn batang saderi. konfem sedap mcm kodai =P

susumanis said...

gamba ani x de ker..hihi

aynadys said...

sy tggu akak update arini jap2 bukak blog akak ni ade dh entrynye happy bace even simple ^^

shena said...

salam kak...

sy silent reader akak. terigin sgt nk dgr suare ani tu. record la pastu buat vlog kat blog. thanx in advance

aSmiDar said...

Ehh.bukan buk filla dh de maid ker?nape dlm proses plak.?ke pending diriku ini..uhuu

JMR said...

skali tgk, mcm ayam pandan je tu..:-p