Thursday, March 14, 2013

Kisah di rumah

Hoiii stress ok.. internet kat umah ni.. semalam langsung tak de connection.. acaner nak update blog? sib baik hari ni ok.. tu pon pagi tadi tak leh... stresssss!

takde cerita hebat pon nak share.. nak share sikit-sikit je pon heheh... ni lauk semalam.. lauk hari ni sardin letak halia banyak-banyak..haha ok lah kan..

guna magic pan.. 5 minit siap.. ni pon Wan dah siapkan.. tinggal letak dalam pan jer..heheh.. anjer sangat..

Nipon Wan dah siapkan.. tinggal masukkan sayur jer..hahaha.. gila pemalas ;)

ni best.. sup ayam kampung.. sodap!!! tapi aku sekarang makan catu sikit.. sebab nak kurangkan lemak-lemak berlebihan...haritu berat 60kg.. now dah 58kg.. huarghhh 8kg lagi nak buang mana ni..eh ada orang pantang tak leh makan ayam yeh? aku ok jer? muahahha... depends lah rasanya.. ada orang allergy ayam.. nanti takut gatal kot.. aku ok je..semua aku tibai.. 

Semalam whatsapp ngan Pak Radie.. tiap-tiap hari lepas mandikan Aleesya aku mesti send pic kat papa dia.. 

Hahaha.. jahat papa ni tau... tapi memang rambut Aleesya tak berapa nak straight.. tapi tak lah curly sangat.. cuma bila lepas mandi dia jadi keriting sikit... serabai hahaha... tapi tetap comel dimata mama ;)

ini mama camwhore semalam hahaha... orang kata muka kecik dah... tapi ko tak tengok part lain lagi..hahahah... 

see? see? hahahah rambut dier tepacak-tepacak curly plak.. 

gelap ke? hahahaha... takpelah hitam maneeeeessssssssssssss ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

25 comments:

nurul said...

sentap ok pak radie kata pompuan rambut kenteng tak cung....ok la sedap sikit sebut curly...cun ape...

Kniedaz said...

Aleesya tak cukur rambut lagi kan? Kalau dah cukur semua nanti, yang naik baru cantik la ^_^

SYANI said...

Rambut dalam perut memang camtu.. Dah cukur nanti ok la rambut baby.

ibuhebat said...

takpe.. comel pe baby rambut kriting. :)

Nurul Nadila said...

comel je aleesya.ni ikut perangai sape pulak ni.ikut kak acih yg lemah lembut ke ikut kak ani yang ganas dan gangster tu
hehe...

Aina Areen said...

auwww >.< comell . hahaha

Nuriesya Nadia said...

Amboi lebatnye rambut Aleesya Kak Filla ooiiii , :D

Mooniqueen said...

dah besor esok mesti cantik... tak payah nak curl2 n blow2.. original gitewww...

RIMA DANIA said...

1st time blogwalking kat sini hehe..
1 je nak cakap.. Anak-anak akak semua comel2!! adorable.. suka tengok diorang..

monamie said...

eee syoknya tgk baby.. tenang ja menyusu.. hitam manis lawa tau!

Anonymous said...

ala tomei-tomei, agaknyer rambut die ikut paklong kot

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

arief dulu kecik2 mmg gelap.. amana pun sbb mak ila jemur .. kuning ..tp bila makin besar makin putih.. kalau tidak tak le makcik jiran ingat ila bersalin anak lain yg kulitnya lebih putih haha

sharifah rosidah said...

Filla

Cantik rambut dia, ok apa kerinting sikit2...

Aunty pun masa dalam pantang tibai je semua....tapi dalam tibai2 tu cuma pileh makanan2 yang memang sesuai dengan orang dalam pantang je lah kan...idok lah pulak sampai minum ice ke apa.

mummy kimmy.com said...

putih je tgk baby no 3 u..comel apa kn..heheh anyway anak2 u smua comel2 belaka tau ;)..tpi sukaaa btl tgk c ani 2..lawak tpi cun plus comel awww...

Farah Waheda Wahid said...

nanti besar cerahlah tu sis... he he he...

*cik cempaka* said...

hitam2 manggis x pe mama...manggis kn manis...hehheh...yg penting sihat...

Zaqyah Razak said...

gambar tgh minum susu tuuu cair kite tengok haihhhh :)

kathy jem said...

Rambut lebat leh geng ngan kakak Raiisah..hehe

mrs kayrul said...

biasa la rambut dari dalam perut lagi...kang dah cukur ok la..curly pun comel tau

mc laa said...

comeii sgt :)

momnsofea said...

untungnya mama yg jaga ..i 4 org nih mak mertua yg jg...hu hu..hitam ke putih ke kau ttp yg paling comel dimata mama..my baby

Fariza Darwish said...

Comel jee...

hafizah hanapi said...

kak filla dh start bg botol ye? ebm dlm botol?

mama-syira said...

Seronoknye tgk baby n nak ada baby kecik... rambut kerinting comel la

Anonymous said...

awww..cm tu kate hitam..aiyark...dulu org duk kate anak i hitam2...skrg dah lali sgt. biar la hitam asalkan sihat. janji dia anak kita. :) Aleesya mmg tomey2...suke2.