Sunday, March 17, 2013

Kasihnya Atok

Atok Braim tak pandai dukung baby sebenarnya.. macam robot hahahha... tapi haritu sebab aku nak makan, pastu Baby Leecha dah start melalak nak susu... jadinya warm kan je ebm tu then amik kenit letak kat Atok...

Pasrah je atok... Leecha pon pasrah gak muahahha....

Tapi macam cute pulak Atok time nie ;)

12 comments:

Jocelyn Lum said...

Sgt comel baby kamu.

Atok baby saya selalu dukung dia sampai hangus kasih sayang itu.

http://iamjocelynlum.blogspot.com/

NinaAz said...

Kasihnya atok pada cucunya. Hehe

pink.plate.liyana said...

leecha!..org comel.nama pong comel ..leecha..leecha..=)

cik chinta said...

hrp atok nye nt gni jg (:

GOLD FINGER said...

atok2 skrg syg kan cucu lebih dari sayangkan anak..hehehe

::thexieza:: said...

Alololo atok.. :D

missalongwani said...

hahhahaha...kak filla...same ngan ayah kite...dah mcm robot dah jadinye...eh...xlupe asben kite pon mcm tu jugak..hahahah...mmgkalakar tgk....

lizania said...

Mmg muka baby pasrah memandang atoknye...

sharifah rosidah said...

Hahaha sessi mendera atok Braim dengan cucu....pasrah je muka atok Leecha.

ita citot said...

Acih, Ani, Leecha
Olololoo... sume nama samaran pun kiut jeee..
atok pun jadi comel gak. Hehehee ;)

bee2312 said...

kak filla bf aleesya yer..share lah perjalanan kak filla bf anak2..nk jgk tahu...

JMR said...

terserlah kasih syg seorang atuk:-)