Saturday, February 02, 2013

Sembang Hari Cuti

Aku memang jarang gila update blog di hujung minggu... dah tak leh nak ubah dah.. sebab memang jarang update weekend.. orang pon tau kot.. so bila weekend je memang visitor pon terus kurang..hahaha... ai ni weekdays blogger ye.. muahaha..

Melainkan aku free dan ter on plak lappy kat umah.. hahaha... tapi masa pantang sok, maybe rutin bertukar... sebab waktu pantang adalah waktu paling bosan.. harus lappy on 24hours.. mudah-mudahan baby ada bukan jenis nak diriba-riba.. if yes.. tensi la mak kau nak.. hahahah...  

time aku menaip ni dalam bilik.. bukak aircond tutup curtain... sebab dah dekat-dekat bersalin ni badan menjadi panas dan kuat berpeluh.. tak tahan mak oi... letak lappy atas bantal.. bersila atas katil dan menaip... Acih ngan Ani ada ni hah... tengah main kejar-kejar.. gelak kemain lagi.. confirm lagi 5 minit ada yang meratap meraung begaduh nie.. ok Ani dah start jerit marah-marah dah tu.. 

Pak Radie takde.. hari ni dia training panjat gunung buah pulak... aku nak attend majlis pertunangan blogger popular pon ntah sempat ntah tidak.. tensi ai olls tau.. 

pastu siap whatsapp cakap sejuk la.. nyesal pakai suar pendek la... kabus tebal laaa... sentaps tau.. ai kat umah ngan baju kelawar mengadap roti bakar je... ditemani anak-anak yang lom mandi jugak... kewl la sangat... hahaha..

Ok selesai lah sudah cerita pak radie.. oh ye.. pagi ni jugak dapat berita sedih bila baca kat feed fb... sahabat sekelas masa Form 5 dulu dah kembali ke rahmatullah setelah melahirkan bayi pertama... katanya Alhamdulilah bayi sihat... tetapi lepas deliver baby.. sahabat kami Karina mengalami complication.. maybe darah tinggi kot.. maaf kalau salah info... dan masuk icu for few days sebelum kami mendapat perkabaran beliau meninggal dunia... Karina kawan sekolah aku yang agak close jugak.. sebab kami satu kelas.. masa wedding aku pon Karina ada datang.. dan kami jumpa jugak masa wedding kawan2 dulu.. tapi dah lama dah tak jumpa... ada jugak lah tengok2 fb.. tapi tulah.. ajal, jodoh dan maut semua di tangan tuhan... Kami disini mendoakan semoga roh beliau ditempatkan di kalangan para muslimin... Semoga keluarganya tabah menghadapi dugaan ini... Al-Fatihah. 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Erynn Anyssa said...

akak..nnty post la barang sekeping dua pic tgh sarat ni akak..buat kenang-kenangan..kalau ada full pic dr first trimester sampai sekarang lagi bagus..haha

betty fir'z said...

tanjattt tau tiba2 kfila update blog on weekend..haha :P

Nad MamaZN said...

Hepi wiken!

Alfatihah buat kawan kak filla...sedih

kissz said...

Huiyoooooo
Best bestttt
Update ketika weekend!!!
Epyyy epyyyy epyyyy *lompat bintang*
Tq kak!!!

susumanis said...

nak gambo ani tiap n3 leh x..hehe

mrs kayrul said...

mesti kelakar gaya ani marah2 acihkan...hehehe

nalsweet said...

al-fatihah untuk kawan akak..moga roh dia tenang dan tergolong dalam golongan orang2 beriman..ameennn...

em, blogger terkenal?sepet eh?hehe