Tuesday, February 05, 2013

SEOUL GARDEN

Ehem.. Bab makan lagi ;) hehehe... Dah masuk 3rd trimester aku asyik cakap kat Pak Radie nak makan kat Seoul.. bukan kat Korea lah.. jauh sangat tu... Tapi dulu selalu pegi yang kat tepi federal highway tu.. now dah tutup renovation pulok.. so nak pegi kat OU tu sempit plak.. Google tengok rupanya ada kat IOI Mall Puchong je.. Auwwwwww memang aku suka sebab dekat dengan umah... 

Elly ko tak mengandung.. so ko boleh travel jauh sikit.. muahahhaha... Ni pon last minute plan.. Eh marilah kita pegi makan bersama keluarga.. ye mari mari... 


Hahah kena paksa.. malu Pak Radie kau kena bediri kat situ.. hehehe... Eh napa aku rasa Ani tinggi pulak? muahahah dah beso dah.. nak jadi Kak Ngah dah.. 

Gambar banyak.. tapi semua gamba aku dah besar macam kingkong.. mana boleh.. tak leh tak leh.. kang Elly kerengga je.. aku kingkong.. tak leh tak leh... 

3 dara pingitan kat tepi tu... hehehe...  

Buat gaya Datok Bandar sikit.. usung kamera snap gambar... hahahah... malu gak.. tapi lantaklah kan.. ai wartawan.. u olls tak kenal? ai adik Kiah Propa... Jaga-jagaaaaaaaaaaaaaaa... Ada yang memerhatiiii... muahahhaha... 



Nyampah.. aku ni dah la sarat.. harapkan laki je gi bangun duduk amik food.. Sampai hati tak amik kan eskrim nie... 

Mari memasak ;) 




Amboi Aniiiiii... suka sangat tuuuuu.... 

tengok.. dia dah start nak landing-landing kat Yaya.. 

Peluk terus.. muahahhaa.... Elly tu signal tu Elly.... Yaya nak adik.. muahahahhaha.... 

Eh, Meera napa mata? muahahha... pandai lah Meera buat kelaka :)


My Darling Acih

Gegirlssss.. 

Tak sangka terpakai uniform pulak Blue and Black.. muahahahha... menci tau... cemana leh sama kaler nie? Dah lah Win ngan Pak Radie ejek-ejek.... 

Ok sesiapa yang nak gi Seoul Garden dan nak tau info/price semua sila layari:






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

NenetPenne (NP) said...

depan rumah kita je nih... :)

mc laa said...

teringin nak makan seoul garden .. heheh

Irfa said...

suka tgk anak2 itu berkumpul
versi elly n filla junior ;)

Aya Ariel said...

en win ngan en radie ejek ehhh..dorang sedor diri tak yg baju dorang pun kaler ala-ala sembam nak same jer..hahaha..

comels laa kaler biru ittewww..

Mira Adzlia said...

xpnh lg mkn kt seoul nih...menarik nmpknye

Liyanaroxx said...

Hehehe tak tutup pown kak filla kat plaza pantai tuh...ada jerk =) tapi sbb ada zink cover depan kedai so semua org igt tgh renovate...kita pown suka makan kat seoul garden nih..nyumnyum!

kissz said...

Kak filla anyeongggggggg

Anonymous said...

cantiknye miumiu *drooling*

Anonymous said...

ani gak pling cute..susu manis

MISS DIVA said...

geram tgk ani yg ketul2..rasa cam nak kunyah je peha dia...hehhe..ampun buk filla..kak filla dgn kak elly pun comel..rasa cam nak polok2 je..hihihihi

mayna said...

bestnyer seoul garden, last makan sana bulan puasa tahun lepas.... ade kambing ek tu.... aritu gi takde kambing... dulu2 gi ade... kejap ade kejap takde kot

mrs kayrul said...

Tak pernah lagi makan kat situ..tengok menarik jer...

sharifah rosidah said...

Ko ni filla buat aunty kecur lah.....lama tak makan kat situ.

Mak ai dah macam nak meletop dah aunty tengok ko filla...kesian berat dah tu.

Elly ni aunty dah khatam blog dia...cuma belum tegur lagi...aunty ni bukan tak nak komen kat situ...aunty dah tak larat nak mengomen kat semua blog yang aunty baca...ramai sangat...tau je lah semua blg yang aunty baca kalau boleh aunty nak komen kat semua entry2 dia orang..tu yang macam tak cukup tangan mak nak menaip...aunty anggap semua blogger yang aunty kenal tu macam kawan baik..hah baru lah best, kita mesra gitu....oh ya blog Di pun dah separuh khatam jugak.

Mohd Sabri Abdul Rajee said...

Nk tanya brapa seorang you bayar makan kat soul garden tuu??