Tuesday, February 19, 2013

Jalan and Makan

Banyak sangat nak fikir, banyak sangat nak kena buat.. sampai entry jadi tertunda-tunda.. Ni gambar-gambar masa gi KLCC kejap haritu.. pegi pon tak leh lama sebab aku tak leh nak berdiri or jalan jauh-jauh sangat.. berat ok perot..

Dah lah Pak Radie ada keja so tak leh join.. maka berjalan lah kami ngan Wan, Atok ngan Mak Long aku.. jumpa plak Abang aku kejap dia nak blanja makan.. ok mari mari..

Tak tau nak makan apa dalam KLCC, last-last pi makan kat Little Penang Cafe ke apa nama dia? 

Sebelum tu snap pic budak dua orang nie.. kalau dapat keluar berjalan masing-masing macam jakun.. sian plak tengok..hihih.. 

Wan and Mak Long

Atok Braim 

Otak-otak 

Sedap gak.. pedas gitew.

Atok punya.. tapi atok kurang suka.. biasalah Atok.. selalu kalau order mesti dia punya tak best..hahaha

Kuey Teow.. sedap!!! Lagi sedap dari PapaRich.. taktau napa Paparich dah tak best :(

Rojak pon sodap ;)

Noodle / Kueyteow soup for Ani and Acih.

ABC kot.. 

Ok itu je sempat snap.. hihi... pastu berjalan carik baju Acih sebab sian pulak.. Baru lepas beli baju Ani kan.. kang tak adil.. so mari beli baju kakak... 

Ani memang suka tolong angkat barang.. bajet sangat ;)

Ini lah baju Acih pilih.. baju kena 2 lapis.. dalam kene singlet labuh dari punggung.. pastu luar t-shirt lain kene senteng.. boleh pitam mak kau teman ko carik baju nak.. selagi tak dapat... dia punya muka sentap... mak kau tahan je nak... sabarrrr... sabarrrrr.. hihi..

Ok itu je.. nanti Tora datang lagi.. tata.




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Cantik baju Acih!

Rhana said...

comel gegel dua org ni :)

HUZAIFA said...

suka tengok muka ani....comel sangat

Kniedaz said...

Acih dah pandai bergaya..dah anak dara baju pun nak pilih sendiri ^_^

SweetLikeWhat said...

stylonye acih :)

Cik Syida said...

hahaha, kelakar ani & acih.. acih nampak tinggi dalam picture kak.

:)

Cik Eka said...

heheheheeh comel je acih pakai cmtu

sian tok brahim asyik tak sedap.mee rebus kan tu

Hazey said...

Hai Filla,

Selalu jadi silent reader, now tak nak la ..kihkih.. ada-ada je kan telatah anak2 terhibut, btw Acih dah jadi anak dara okay, ada taste gitu.. btw semoga selamat melahirkan cahaya mata yang ke-3, semoga Allah swt permudahkan segala-galanya.

Ikhwan Suhaimi said...

saya bagi...... stylista untuk acih ! haha

nedy LLa said...

kemain ko acih!
Kak selamat melawat blog ku yg baru ni.. masih merangkak..huhu
http://artiskah.blogspot.com/

sharifah rosidah said...

Seronok nya jalan2 dengan mak dan abah kan....aunty dah tak rasa macam tu lagi sebab abah dah meninggal sejak 19 tahun yang lalu....sob sob sedih nya.

Pandai juga si Acih ni bergaya...siapa lah yang ajar dia pakai macam tu kan....tapi ok apa cantik jer.

hatim a.r said...

kak pilaaaa terer gak acih pilih baju.stylo siot.adik saya yg pompuan sekolah menengah tu pun x reti dress up.very the buruks kalau pilih baju sendiri haha.last2 kitorg yg kena pilihkan

Fiiza said...

fila.. anak2 akak pun sekali sekala bwk pi jalan pun mcm jakun jgk.. budak2 mmg excited terlebih kot..

Amanda Suria said...

sebihjik macm my dania...letih nak ikut selera dia jer...