Thursday, February 07, 2013

JACKET CARDIGAN by TSUGOI

*sticky post*
*pls scroll down for new entry*

Harap maaf.. Model kita kali nie, tak lain dan tak bukan... Elly Meletops.. hahahah.. dia dah naik nyampah tengok muka sendiri modelkan baju sendiri.. hahahah.. nak wat caner... nak jimat kos.. hahahahah... Eleh, nyampah ke suke? Aku memang macam bibiklah masa dia tengah posing-posing nie... nyampah tau.

Tak pe bagi chance.. ok back to the topic.. Tsugoi bawa 2 jenis jacket atau cardigan untuk u olls pilih... Ada 2 warna yang diketangahkan kali ini... Dark Green and Soft Grey.. Aku pon susah nak cakap.. nak kata hijau not really hijau lah.. Yang penting kaler dia gelap jugak.. 

To all fashionistah out there... sama ada yang berhijab or not.. don't worry.. semua pon boleh pakai ;) Sebab tiap kali memilih material or fabrics kami mengambilkira kepentingan semua golongan... Fabric nie lembut dan silky... tak panas... tak tebal, namun tak jarang.. Kelas kau Jah. 

Kami juga mementingkan kualiti dan design... Gitew... Kami akan pastikan tiada pembaziran akan berlaku kerana... keranaaaaa.... Cardigan ini sesuai dipakai untuk majlis formal, untuk ke pejabat, untuk gaya casual, berdating.. menonton wayang... dan melepak bersama teman-teman wanita.. pasti teman-teman wanita lain jeles..... Tak yah jeles.. meh sini meh.. beli je.. sementara stok masih ado ;)


CODE: DARK GREEN




Amacam? Cun kan cardigan??? Model dia biasa-biasa je.. Hahahahhaha.. *matilah kene lempang* 



CODE: SOFT GREY




Ok yang Soft Grey ni pon cantik... senang nak match.. boleh pakai ngan Jeans or Black Pants untuk ke pejabat... pakai dengan black dress, pakai dengan black A-Line skirt.. semua pon cantik ;) 

Cardigan adalah wajib bagi aku lah.. Sebab cardigan ni just like accesories yang melengkapkan gaya bagi si pemakai... boleh mix and match... emergency pon boleh sarung je terus kot-kot tops korang seksi ke apa kan.. 

Jom tengok ukuran.. Sila measure betul-betul ye..

MEASUREMENT (inci)
Bahu : 15
Dada keliling : 37
Pinggang keliling : 31
Punggung keliling : 39
Labuh tangan : 23.5
Labuh baju dari belakang : 25 (kitorang labuhkan sikit dari gambar Elly pakai tu)
Keliling Lengan : 15



Saja bagi kat korang ukuran labuh dari belakang, sebab bahagian depan dia labuh tak sekata sebab dia flare.. 

PRE-ORDER now.. Cardigan akan sampai pada 10 Februari 2013... So cardigan anda akan dipos pada 13 Februari.. Pre-order sekarang, bayar sekarang.. so nanti barang sampai terus pos.. malas nak hold order berhari-hari pastu senyap.. Amboi garangnya Cik Kiah.. hahahah.. 

PRICE
RM85 
(FREE POSTAGE) 

EMAIL
tsugoi12@gmail.com

Name:
Address:
Contact No:
Code:




"HAPPY SHOPPING"

8 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Cantiknyaaa....just nice! Kita pun suka pakai cardigan.

NenetPenne (NP) said...

pic last tu, u saje nak dajalkan elly ker? penuh baju atas sofa...ha ha ha

Anonymous said...

Hahaha. Akak nk ketawa dulu bolehhhh???? Filla ni nak jual brg pun kelakar. Klu x baca blog filla sehari sunyi je rasa.
Nanti klu filla bersalin jgn stop berblog ye fillaaaaaaaaaa....

Daz Dazlaila said...

siyes cantek !

yangcumil said...

a'ah laa..potong stim nak mengoder bila tengok pic last tu..huahua..

Iza said...

Ni nama dia waterfall cardigan

Anonymous said...

ada untuk plus size tak?

Filla ~ Kasihs said...

this cardigan can fit M size.. utk plus size better amik Kimono Cardigan.. Red is still available ;)