Tuesday, February 05, 2013

SHAWL TSUGOI YANG MURAH DAN CANTIK...

Hari nie up entry SHAWL TSUGOI pulak... Sila lah jamu mata tengok-tengok shawl... Frankly aku cakap.. dalam banyak-banyak collection Shawl Tsugoi.. aku palinglah suka yang design nie.. Sebab dia plain.. pastu dia ada lining.. dia kemas.. pastu nampak kelas je.. 

Tak caya cer tengok.. Amboi terpersona tengok Model lattew... Aku pon.. hahaha.. Model ni lawa bebeno... Nasib ai ni gegirl... hahaha... Tapi don't worry... Tak semestinya muka kena macam model baru boleh pakai shawl tsugoi.. 





Cantik sangat kan? muahaha.. matilah memuji jenama sendiri... Arghhhh pedulik apa aku...... 

Dah lah cantik murah pulak.. 


70% polyester

30% silk




size : 180cm X 68 cm



RM 33 + RM 6 pos laju = RM 39

COD Cyberjaya n Putrajaya only




So sesiapa yang duduk area Putrajaya dan Cyberjaya.. dan nak COD sahaja.. Harga cuma RM33 ye.. Korang ni lemak berkrim.. nak murah acaner lagi.. tak paham makincik tau... 

Sebab ai very the busy.. If nak beli shawl nie.. jangan cari Fillanie.. Sila serbu Moon di blog beliau ye.. Sekian Thank You.


Click -------------> BLOG MOON

1 comment:

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

ni dah habis stock ke... :-(