Friday, February 15, 2013

Favourite Food AniMatoMato...

Kalau siapa yang follow instagram ahkak, mesti tau orang panggil dia Animatomato.. sejak potong rambut ala tempurung dulu muka bulat macam tomato... muahahha... Dia pon tau dia matomato.. hahaha... 

Hari tu cuti kemain panjang sebab CNY kan.. jadi every morning pegi breakfast kat luar.. muahahah... Tapi breakfast kat Bintang Bistro (depan giant sri kembangan) sedap jugak roti telur ngan roti canai dia.. kat Maulana kureng lah kuah dia.. 

Acih tinggal kat rumah dengan bibik... Eh lupa nak cerita, ahkak dah dapat bibik.. akhirnya ada jugak rezeki.. ingatkan dah kena tipu sebab janji 2 minggu dah melarat sampai ke 6 minggu kot? aku ni urut dada je tahan sabar.. nasib lah tetiba laki ai jadi penyabar... dia yang selalu cakap 'takpe.. biar je dulu... biar dia buat kerja dia'.. Eh aku konpius sejak bila laki aku jadi penyabar gila nie? muahhahaha...hari-hari aku berdoa dapat bibik yang baik, dapat bibik yang sayang anak-anak dan bibik yang hatinya ikhlas.. so far so good.. but still too early nak judge orang kan... kisah bibik nanti kita buat entry khas.. kelas kau Bik.. dapat satu entry khas gitew.. 

Embam-Embam... mata dah lah sepet sebelah... Papa cakap ikut mata mama ko lah nie.. sepet sebelah.. *lajulaju cari cermin check mata sendiri* 

Kalau gi Bistro ni, suka order roti telur.. kuah dia pekat dan sedap ;) 

Telur 3/4 masak... Ini favourite Ani okay... kalau gi Mamak ke, Bistro ke.. memang confirm untuk dia 2 bijik... letak kicap je.. sebab perut dia alah black pepper and white pepper... memang licin lah dia makan ;)

Dia ni kan main tibai je.. kalau agak-agak dia rasa pakai sudu susah.. dia campak sudu.. terus angkat mangkuk macam nie.. sebijik mak kau.. tapi mak kau buat macam ni kat umah je dik... kalau buat macam ni kat luar.. konpom apak kau pindah duduk meja sebelah... 

Ok.. ini pon boleh jadi entry.. muahahha... sekian sahaja...

*selongkar folder gambar food apa lagi yang lom tayang*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Cik Eka said...

hahahaha ani ani..

terbaik ani..

kissz said...

Bravo kak.. entry food mmg bestt..
Ok skrg sy pon da lapoo haishhh...
Si mato nihhh someyy jer geram!!!
Nt dlm pantang jgn lupe up entry food jgk ye..
Alaaa menu org pantang le kihkihkih.
Pasti cukop seleraaaaa

zarifahmr said...

animatomato hihihihihi comelnyaaa dah la pipi gebusss eeee geramm ! :'D

Liyanaroxx said...

helo ani tomatomato...fav kita sama lah! Give me 5! ;)

Nur_cahayamataku said...

comel btol la animatomato ni.. hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haiiiiiiiiiiiii fila dapat bibik dulu.. ila yg tgh urut dada picit kepala maid tak sampai2..

alyn amalyn said...

telur masak separuh kegemaran ani tu yang best..haha..:)

susumanis said...

ani leh masuk iklan maggi arr gini, heheh..ani mmg d cutest love ani :)

deeni said...

gelak tgk ani hirup telor.. sama ngn anak daku, ikut suka dia nk pakai apa pun. kdg2 yee mee kungfu pun pakai tangan. lantak kamu la.

Anonymous said...

yang ni kat bintang bistro eh?

Im happy being alone said...

hahaha,,ani comel..nama dah la classic..ani!! angkat jemuran!!
hehe..comel je dia..

Filla ~ Kasihs said...

a'ah Bintang Bistro ;)

mrs kayrul said...

hebat la animatomato nie..kecik2 dah pandai makan telur separuh masak...acik yg dah kertu nie pun takut nak makan...hahahaa

Jojet said...

lepas rindu kat ani!! bam bam sgt!