Friday, February 08, 2013

short update.

hai,

update guna phone je sebab now i olls tnggu turn nak check up ;)

cuma nak say thanks kat yg dah buat payment cardigan.. utk yg dah buat payment utk free size, kitorang akan pos pada 13 feb jika tiada sebarang masalah... so sesiapa yg baru nk order dan buat bayaran selepas 10hb korang nye lambat skit la... mungkin 14 atau 15 feb ke atas baru pos ye...

utk plus size tu... sesiapa yg dah book sila buat bayaran sebelum 10hb supaya korang punya boleh dipos pada 22feb... yg nak book and buat bayaran selepas 10hb pon boleh, tp pos lambat sikit la... soft grey plus size tnggu payment dari sorang je lagi customer pastu sold out, tp kalau dia x bayar jugak, kami bagi kat org yg under reserve ye... dark green plus size available lagi tp tnggal sikit, siapa cpt dia dapat..

untuk cardigan free size still available.. boleh order and make payment :)

sekian nak masuk bilik puan doktol jap gi... bye!

3 comments:

Mommy Irish said...

Hi filla! I silent reader u. Td nmpk u dekat demc tgh garang giler suh pak radie g counter farmasi. Seposen je muke pak radie. Hihi. Garang dowh!

JMR said...

sempat lagi..mmg bakal usahawati berjaya nih..

Nasuha said...

SY PENGGEMR KARDIGEN.