Wednesday, February 27, 2013

The Kasihs.

ramai yang tanya Ani cemana dapat adik baru? so far so good ;) dia bkn ada prasaan sangat pon haha... takat dengki tgk Acih kiss baby je, time tula dia sibuk gak... kalau tak bayang pon x nampak, busy main je...bila tanya sapa nama baby? dia jawab "kasih aleesya muhamad radzi" wahhhh nama penuh ko bagi yer hihi,.. nama awak sapa? "kasih amaani muhamad radzi".. nama kakak sapa? "Kasih" muka nk tanak je jawab... haha asik gaduh je.. tapi kalau time ngam bekejar2 gelak ketawa hihi...

Ani independent tapi ada sikit notti la...Acih sensitif, mudah nangis.. ni yg kenit ni tatau la esok cemana plak prangai dia...

haritu Pak Radie bawak anak-anak dara klua minum2 kat pelita shah alam, pastu send pic.. dia kata Acih nk mkn roti canai... pastu Ani order sendiri nak maggi goreng... licin plak tu macam orang tua ok order makan hihihi....

jom tgk gamba... haha nasib la update blog guna phone mmg cenggini... cerita dulu gamba last, siap tonggang langgang plak tu hahahaha... bye korang, muah muah..

oh ye, tsugoi plussize cardigan dark green ada extra utk XL-3 helai, L -1 helai... siapa nak leh order and bank in... email tsugoi12@gmail.com... sapa wat payment kita terus pos!! tq.

14 comments:

NinaAz said...

Sengih manjanggg dia pegang adikkk. Hihi... comels ♡♥

kissz said...

Amboiiii matoooo hebat kauuuu... khelasssss

✿ pink velvet ✿ said...

bestnyer tgk keletah anak2 kan :)

Aya Ariel said...

kelas budak mato ni..cubit kang..papa sporting abis bawak anak2 makan kat luar..hihihi

umilia said...

ha ah..anak no 2 selalunye tak heran ngn adik dia..yg sulung sllnye syg adiknye..siapla nnti ani buli adiknye..heheheh..

antalya said...

amani bdk jiwa kental. tak heran nya kt adik dia. tp xtau la kalo dlm sebulan dua pasni dia start membuli bdk kecik tu sbb geram kan

Anonymous said...

Fuhhh.. memang terbaek.. dalam pantang pun masih hapdate blog.. memang blogger tegar.. saya ni silent reader blog ahkak.. kalau tak dapat baca citer terbaru ahkak..saya sawan nanti.. teruskan hapdate.. hehehehehe.. saya paksa nie..heheheehehe

mrs kayrul said...

tengok ais kosong terus tiba2 rasa dahaga

aynadys said...

ani dh kurus ckit la bz jage adik ye ^^

sharifah rosidah said...

Hahaha Redha jer lah Pak Radhi ni dengan Amani...seronok pulak dia makan sampai habis kan....

Anak2 ni filla memang ada perangai memasing...itu lah yang buat kita kadang2 pening tapi memang seronok sebenarnya dengan kerenah mereka....

Amboi dalam pantang sempat lagimtu berniaga....hihihi.

Anonymous said...

seronok tgk anak2 filla ni...tu yg sy everyday mesti nak jengah blog filla...rasanya anak2 filla especially Amaani ada peminat di kalangan makcik2 nih..hahahha..Amaani ni sempoiii itu pasal achik sukaa sgt2 rasa nak cubit2 pipi tu...btw Tahniah to Filla & Family tambah ahli baru.. :)

Kniedaz said...

Ani ni dalam gambar mesti sengih camtu tapi comel sangat...

Duniaku86 said...

Hahaha..xtahan..matomato guna sudu..cerdikkk budak ani nih.

genuine1224 said...

haishhh.. geram la animatomato. pasni adik mesti mcm animatomato jugak