Tuesday, February 05, 2013

T.E.A.S.E.R

*PENGUMUMAN*PENGUMUMAN*PENGUMUMAN


By lunch time nie.. Tsugoi akan keluarkan lagi satu design Jacket/Cardigan untuk anda semua.. Confirm tak menyesal... Sebab warna dan design adalah superkewl... 

Design kali nie sangat sesuai untuk office wear ataupon kasual.. so kalau beli tak de lah limited sangat untuk si pemakai.. mana-mana function pon sesuai... Kali ni ada brand tag tsugoi ;) hari tu tak sompek hahahah... Belum apa-apa Elly dah sauk dulu.. pastu siap cakap aku tak payah sebab aku preggy.. Eh hellooo.. wa lagi sebulan je tau.. pastu aku nak pakai jugak.. walaupon ini adalah poyo, tapi percayaaaaaalaaaaahhhh... cardigan ni cantik sangat.. auwwwwwwwwww.. 

Sila refresh blog ini selalu ye.. bukan nak bagi traffic deras.. kahkahkah... supaya anda tak terlambat je ;)

Bye.







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

C!kpuanmuda® said...

plain ke ade corak?

Filla ~ Kasihs said...

CPM: sabar daling.... kuakakak..... sikit time je lagi nk publish...

Farhana Ismail said...

bila ni kak?lama da tgu huhuu