Friday, November 18, 2011

up date from pappa rich ya aaaa aaaauwwww

Salam,

Bersiaran langsung dari papparich cyber!

Saja gedik nk try guna ipad free ni hah....boleh tahan gak best nye, sambil dengar lagu selena gomez kegemaran annynie auwwwwww.... I love u like a love song baby......b b b b b..... Eh gedik tau tak? Heheheeeeeee

Ok la pak radie tengah main-main dengan anak-anak, aku mengada kat sini.... Ini tidak bagus okeh......

Ok la, eh dah dua kali ok la, saya mengundur diri dulu yek.... Besok nak bangun awal pegi cuti- cuti malaysia auuuwwwww can't wait! Aku buat auto publish for next entry yeh....

Ok la.

Ok la.

Ok la.



Babai.

5 comments:

Mak Lagenda said...

gitu..menyempat lgik nk update yeh?

hepi holiday kak

*Hani Alani* said...

ye ye...pak radie layan kasihs, akak makan sorang2 abeskan makanan. hehehe.

tak sangke plak trjumpe lagi kt pappa rich. ;)

DiyanaRosdi said...

Jeles betol Kak Filla salu cuti2 ! Apa rahsia nya...

Anonymous said...

salam kak fila, rasa macam nampak akak kat cameron sabtu lepas hehe.
nur

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cuti mana lagi ne buk fila