Wednesday, November 09, 2011

KLCC

 sabtu hari tu aku gi klcc... *haiiiii ada yang nampak tapi malu nak tego* heheeeeee..

saja bawak budak-budak gi jalan-jalan.. kesian tengok asyik bekurung dalam rumah... Amaani paling excited kalau ajak keluar...blom apa-apa dia dah memekak "Jommmm... Jommmm... Jommmmmmm".. sambil usung kasut keluar masuk bilik... hahaaa.. 

saja bagi try sweater.. pastu letak balik..kahkahkahhh... 

huii haiiii... dah banyak mulut dah budak nie.. dah boleh sebut nama dia sendiri "a'aniiiiiiiiiiiiiii"... hahah... boleh kira 'one, two...'.. pastu dia jump.. three takde... tapi jump kaki jejak ke bumi jugak.. badan je hover macam melompat.. sian ko dik... heheheeeee... bila kita solat, mulut dia yang hover kumat-kamit... begaduh ngan Acih jangan cakap laaaaa... yang pasti dia menang lah kan.. sentap ahkak ko dikkkk... 

memalam Amaani tido ngan Pak Radie kat hall... aku tido ngan Acih pelok-pelok dalam bilik.. heeeeeeeeeeeee.... 

 chilli's klcc

makan banyak gila okeh ini budak kenit... semua dia sumbat je.. ko hulur sudu tu kat mulut.. kadang sengaja je dia buat-buat rakus terus ngap laju-laju... tanjat mama tau.. 

memekak sangat, terus apak dia bawak tepi tingkap... diam terus... 

pastu bawak gi kunikuniya... 

ok itu je nak citer... gambar acih tak banyak.. tapi kat ipad ko boleh pengsan... gambar dia je penuh.. ntah masa bila dia snap diri sendiri ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Liyanaroxx said...

Ya allah budak sorang nih...pandai sungguh dia posinggggggg!!!! *rasa nak geget je jari yg tembam tuh*

kema said...

hehe..akhirnya....apy tgk ko org sekeluarga...

semoga kebahagian ini berkekalan smpai bile2...

- dieyana - said...

hai filanie, ai jarang2 komen blog u, tapi tiap2 hr ai masuk blog u...ihkhihk.. kali ni ai muncul kat komen sbb tak menahan tgk burger chili's tu..hihkihhk...sekali ai komen, berkali2 ai akan komen lagi tau! insya-Allah...ai memang minat sungguh kat dua orang KASIH NI....tak nak jadi besan? (ahhaha, sekali ai komen, terus nk buat menantu, kejikah ai? jgn marah filanie, =^__^=

Mymie Sein said...

alahai budak demok n debab ni..geram tengok...rasenye semua budak kecik kalau berjalan je pandai je..macam my doter sekarang, lebih kurang sebaya amaani gak, kalau tak dapat ape die nak, dah pandai nangis tonggeng2, baring2..air mata jangan cakap la, berjurai2..hehe..

Ummi M.I.M said...

holloh2 sangat genit anak dara sorang ni.. hehehe

dila, selalu tgk amani pakai legging.. sumer cantik2.. kat mana beli ek? hehehe

lagenda said...

kenitttttttttt!!!

n3 dedicated khas utk amaani kenit ni la yeh kak? :P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ne guna ipad ke update blog?? ekekeke

PinKy MoMMa said...

leh caya ke uols..tido asing asing ngan pak radie tercinton hakhakhak..

slalunye memang yang sulung terpaksa beralah dengan adik..sama lar ngan abg long..kasihan..

DiyanaRosdi said...

Dah besar2 anak buk Filla kita .. Nak Ipad jugaaaaakkkk..

Filla ~ Kasihs said...

ummi MIM: legging amaani dah lama tak beli..haha.. sebab tu dah mcm nangka bungkus ;) tapi i love legging kat mothercare, kain kualiti dan tahan, mahal sikit tapi lasting..

Filla ~ Kasihs said...

dieyana: hahah... besan ye? haha.. boleh... isi form... ewahhhh *tampa satu kali*

liyanaroxx: hai liyana, senyap je..bz ke?

kema: tengkiu kema ;)

mymie sein: haha..sama!!

lagenda: dia kuat posing sekarang.. tu yg best snap muka dia tu..haha

baby: haha..lom jailbreak lagi ipad tu.. nanti slow2 belaja cemana update blog guna ipad :)

pinky momma: Percayaaaaalaaahhh *ikut lagu siti*

diyanarosdi: sila masuk competition ;)