Thursday, November 17, 2011

CANTIK SANGAT NIE...

Sekarang kena berjimat cermat.. sebab bukan senang cari duit... nak mengabiskan senang jer T_______T

Tapi cuci mata itu sesungguhnya memang best. setuju? kalau tak setuju tanak kawan... 

Hari tu gi jalan-jalan kat Pavilion... situ lagi lah.. kalau pegi memang kena pasang niat di dalam hati "sahaja aku pegi Pavi untuk mencuci mata, tidak lebih dari itu"

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... gila baju kenapa lawa-lawa sangat nie? kat mana? Kat ZARA... hahahaaaaa... tapi harga rasa nak tikam diri sendiri... baju simple mcm tu RM199.. terus rasa nak pegi beli kain pastu suruh Wan jait.. sentap tau ngan Wan.. suruh Wan jait.. wan tanak layan... 

i always love ZARA... kenapa? sebab design dia sesuai untuk orang Asia.. banyak collection yang sopan.... simple dan boleh dipakai dimana-mana... fabric pon cantik dan selesa dipakai... colour blocking jugers... 

cantik? 

i love polka dots

hitam itu menawan ;) eh bukan, hitam itu menguruskan...

kemas dan ringkas dan selesa

suka detail kat depan tu.. tapi jarang.. haku adalah orang yang pemalas nak pakai-pakai camisole segala.. tapi aku bukan orang yang berani mati pakai jarang-jarang pastu buat muka tak bersalah -________-"

shantek shangat nie.. cemana nie.... 

tapi malas nak layan sebab harga mengarut... semua di atas berharga RM199 and above.. pandai cari, ko boleh dapat baju bih kurang cenggini below RM50.. tapi bukan ZARA... ZORO...

Aku pedulik haper kalau nama dia ZORO???? 







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

kema said...

bior cantek asalkan murah...

jom jimat...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

niceee! niat u utk ke Pavi tu I ptt contoh1!!! "sesungguh aku ke pavi untuk cuci mata, tidak lebih dari itu"

hahahahahha funney lah u ni!

FeezaAkashah said...

i pun xkisah klu nama dia zoro jnji cun... kak sy pun suka polka dot jugaaa ^_^

NenetPenne (NP) said...

sometimes certain outlet tak ada..kadang2 kat midvalley ada, kadang2 kat KLCC tak ada..

aishah jamrek said...

cuci mata kat fashionvalet vivy yusof pun mengancam.. baju banyak ala2 zara.. harga pun ok.. ^_^

Cik Yan said...

mlm ni msti aku mimpi pakai baju yg wane biru tu..adeh cemana ni??

Anonymous said...

kak..the poplook kdg2 jual baju cmni. selesa pn selesa

♥ Elin ♥ said...

alah membeli menang memakai sis )

Aya Ariel said...

tahu takpe..so..lepas tikam dirik sdirik..tikam owner zara pulak..hak hak hakk..lalu depan zara lenkali..tutp mata..tak pon jalan pimpin tangan ngan pak radie..konpem ko kene heret ngan pak radie jauh2..kannn...

ninie said...

Eh!!!!Fila..leh ko tolong fwrd address @ blog @ supemarket yang juai baju Zoro tu--- :)
Akupun suka Zara--tp rege Zaszaszas--

NUNU EERA said...

mmg cntik.. klu akk pki msti lgi cntik... weee... ;)

Sue_Echan said...

brand's not importand..janji sedap pakai n berbaloi2...

My Aisy said...

yup...cuci mata mmg best...tapi kekadang gan duit2 sekali tercuci...hehe...mmg peduli pe zoro pun yang penting selesa nak pakai...ahaks...

Anonymous said...

Hi fila.. i'm an avid reader of your blog.. since u love clothes with simple design with affordable prices, why dont you check out my friend's website at http://www.thelacetale.com ( just in case u like their design k) .. keep on writing ..all the best! -N-