Tuesday, November 08, 2011

Entry Amaani pulak...

 Perasaan gila bekobar-kobar nak update blog letak muka orang lain.. hahahaaa... muka sendiri... homaiiii.. kenot oledy... ada banyak pics muka aku dan ada entry nak buat pasal pics tu.. tapi serta merta ketepikan... sebab tahap muak adalah melampau so kita tunda ke lain hari... 

letak muka anak adalah lebih afdhallll.. hahahaaa...

 ada yang tweet tanya "Kak, ko suntik botox ke kat dagu amaani?"... hahahaaaa... sekali tengok gambar.. eh yelah... dagu ko hoverrrrrrrrrrrrrrrrrr lah dik..... belipat-lipat...... mana taknye.. pantang tengok orang makan ok... asik hulur tangan "Nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"... ko daya? Acih kalau makan pon aku suruh cover line sikit.. akak dia siap makan kat meja makan, pastu tutup muka ngan buku ngan harapan adik tak datang mintak... dah tu? nasi lemak ngan sambal.. sekali dia NAK.... mampuihhhh... 

sekejap je rasa Amaani dah BESAR sangat dah... rindu bau baby.. ni dah bau masam... hahah.. aku kalau dah sebut 'rindu bau baby' kang adalah tu yang tokok tambah... 

oh, sweater brown tu Auntie Kina yang bagi... tapi dia simpan lama sangat.. sebab ktorang susah sangat nak jumpa.. sekali bila dah jumpa... Baju jadi kecik.. Eh? ke Amaani yang jadi besar sangat??? hahahaaa... 

oh ni last week, angkut budak kenit ni gi office sebab babysitter halfday... boss aku pon takde.. so memang baguslah sangat kan? ramai yang melayan.. memula memalu... lelama ko yang hover dik kan? 

wah pastu kena layan lagi kat pantry office.. karipap sebiji dia makan, tapi inti aku makan lah... pastu pau goreng suku... pastu biskut kering cicah milo... aku tatau mana dia sumbat.. hahahaa... pastu yak-yak.. hebatttt anak mak!

siap cicah sendiri okeh.. kat umah, tak dapat lah kan nak tumpah-tumpah segala air milo.. ngan baju comot-comot... hahahaa... 

pastu nak snap je terus senget.. hahahaa... tangan kiri kanan harussssss!

pegi kemain comel lagi.. balik kemain comot lagi... mak kau jugak kena sental baju bermilo-milo... 







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

28 comments:

. Amiera . said...

apesal comel lote sgt amaani ni... huhuhu..

NenetPenne (NP) said...

oloh comelnya??

mmmm Jabatan Pembangunan Kemahiran kah itu?? mcm kenal je logo tu...

my everything said...

sangat comelll!!!!

kema said...

ngindu kat bdk comot nie..haha....makin comey...

PinKy MoMMa said...

muka sejibik dengan muka acih kat side bar tu huhu..booolaaaattt!

meh bagi aunty botox tu skit meh miahahaha

Muhammad Al-Afiq said...

haaaaa...baby comel..comel sesangat...dah besor dia kan...cantik sangat...

safiyyah osman said...

ohmai!minta2 kenan baby muka amani dgn kasih aleeya..hihihi..amin!.

SURIA AMANDA said...

comelllll...nak pinjam boleh?

.::Lynn::. said...

comel.... geram!!!

http://awksy89.blogspot.com/ said...

alolo..kiut sgt,nk pict pp amani!

Mimy Hamid said...

aku nak kenan muka comel gebu amani la beb...amin amin...baby tengok muka kak amani yer...plssssssss...

ChLoE said...

Comel sangat lah Amaani ni...geram! Rambut pun dah panjang sikit, super comel!!!

Jan@Afzan said...

comel nye amani ni...kejap jek dah besar kan!

meh2 sini nak peluk2 gomol2..huhu atas kecomelan anda, Amani

Anonymous said...

tgk gmba amaani ni rindu plakk baby kt umh tu...ni yg tk sbr nk balik keje....

yatie chomeyl said...

ya ampunn gambar last tu ghomeyllllll to the max. nak cop buat menantu plisssssssssss

Liyanaroxx said...

iskkkkkkk nape omel sgt nih?nak geget pipi tuh bley? ;P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah besar dah dia.. montok!! okla ila nak balik ne.. nak jumpa amana &arief cecepat.. tgok entry amani teringat anak2..yeha..nak g pasar malam hari ne........

elna said...

ala ala comel yer......:):)

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hello si demok-demok Amaani! Geramnya! Cabut dagu!

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

Amaani cenonet geget pipi cket. Iskkkk. Geram!

Reensyarinie said...

comel gila ank akak :)

ZarinAziz said...

amani yg makin bam bam...comel dan gebus...

Ina Jaie said...

comel sangat dak kenit nih.. macam nak pecet2 pipi n nak geget dagu dia. hehehe mcm kenal je ahkak yang duk bersimpuh tuh... ahhhaaaa... memang betul lah kenal... rupanya tuan tanah ni pun sy kenal.. hahahaha *___*

Aya Ariel said...

dah jadik anak dara amaani nii..
comelll..
ehh..anak dara ke..hehhe..
dah macam kak acih pulak ni..

Acha Yahya said...

comel nyer lahai amai ni.. kiut nak mams filla..!!!

Anonymous said...

EEEEEEEE...COMEL NYAAAAAAAAAAAAA AMAANIIIIIIII!!!


-Shae Ren-

momma lulu said...

alololo...comey nyer amani ni.......geram tgk...

nalsweet said...

arghhhhhhhh!!!!!!!!comelnya amaani..akak buat ape sampai anak comel sesangat ni?share la akak..masa peknen amal apa??