Tuesday, November 29, 2011

Atok-Wan dan Cucu-Cucu...

 Hari Sabtu lepas Pak Radie busy.. eh dia hari-hari pon busy.. takpelah.. aku paham... sejak dia keja sendiri nie.. tahap memula nie.. memang kena mengalah sikit.. kena tolerate.. sama-sama belajar menyesuaikan diri.. keje office ni lain sikit... tapi keja sendiri, weekend pon sibuk jugak... mudah-mudahan murah rezki kami ;)

ok pastu Wan ngan Atok yang amik ktorang bertiga (mak dan anak-anaknya) heheeee... balik umah Wan ngan Atok dulu... isi tank memasing..

haha.. pecah tembelang anak dara tua nie... isap botol.. hahahaaaa.. takpelah.. nak buat cemana.. selagi dia nak susu, hantam jelah... kat sekolah dia pandai malu.. dia hisap milk kat umah jer... 

on the way ke Jusco Seremban.. hahaha.... dari umah mak aku kat Enstek pon boleh sesat nak ke Jusco tu.. gps lupa plak bawak.. padan muka... berpusing-pusing lah jugak... 

Acih

tepon aku ni, memang dia buat bahan nak dilambung-lambung je T_______________T

 Amaani ya ampun.... apak kau takde.. kemain hero lagi dia..macam telepas kandang.. tak leh pegang.. bedesup hilang.. last-last jumpa troli.. ok bagus... campak dia dalam nie.. tak leh lari lagi dah ;)

dah settle kat dalam lepak luar..pegi jusco membeli belah baju sekolah Acih nak naik darjah satu ;) 

 sebab Atok ngan Wan belanja Acih bli baju ngan bag.. so mama plak blanja minum kopi ;)




esoknya jalan lagi...Wan cakap nak belanja minum kat IceRoom... pastu macam biasa.. carik tak jumpa!!!! 
"Eh selalu ada je kat tepi kedai-kedai nie.. bila nak pegi je takde"

aku pon sibuk mintak pertolongan kat twitter... tapi bila ada yang bagitau kat mana.. aku dah sampai kat Tutti Frutti.. hahahahaaa... belasah je lah wan.. 

 uih sedap.. Wan punya mahal sebab letak buah-buah.. buah berat??? hahaha

Acih punye ringan.. sebab letak cornflakes dan choc rice hahaha... 

Amaani pon enjoy makan tutti prutti 

oh ada reader nampak.. tetiba tweet.. nampak kak filla.. auwww auwww auwwww malusss dan panik aku terus.. hahahaha... 

gambar dah cun... 


tapi.. ATOKKKKKKKKKKKKKK.... napa tak pakai slipar tu? hahahaha





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

SiTi said...

ehhh....seremban pun ada tutti ker...? kat area mana ni..?

Anonymous said...

Kak Filla,

Sweet
Sweet
Sweet
Sweet
Sweet
Semuanye sweetx1000..Tok & Wan pn super sweet...

Kak Filla,

wat la satu entry bile akak sllu shop bj2 for the gugurls, derang nye dressing ni simple tp nice2 gituk...i like...

Daaa...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. ila pun masukkan arief dalam troli kalau keluar jenjalan.. amana pun masuk sekali.. menangisla troli tue tampung berat bbudak2 ne.. hehe

JMR said...

kihkih..igtkn wan je comel, atok pon comel gk nih..heheh..

amaani leh jadi model tutti frutti nih?

LiYaNa.MaZLaN said...

Alaaa kak, saya darjah 3 baru brenti minum botol susu tau.. hehehe.. malunya nak cerita.. hehehe.. tapi g skolah, x la bawak, kalo kat umah je... =)

Leeya Azliyah said...

HAHA, ATOOOOOKKK napa tak pakai sliper tu ? HAHA okay part ni sangat lawak ;p

nana said...

anak buah saya pun sampai darjah berapa minum susu botol..tapi kalau saya ada anak saya suka je kalau dia minum susu sampai umur berapa pun..=) sebab tengok anak buah kulit dia cantik walaupun boy..bijak pun boleh tahan..cuma tang harga susu je buat pening sikit..sebab saya pun minum susu jugak..=(

Days said...

sis.tu tutti frutti kt giant nilai ke? hee

Filla ~ Kasihs said...

siti: kat nilai giant..

anon: entry pasal baju? best gak eh? hehe.. akak jarang lah shopping baju budak2 tu.. nanti kita buat satu entry k?

mama amana & arief: terima kasih troli ;)

JMR: hahaaa

liyana.mazlan:ye, biar lah sementara dia masih nak susu ;)

leeya: kan..shian atok shomel shomel bam bam nie tau.. hahakkk

nana: jom kita sokong slogan 'mari menyusu'.. eh ada ke? heheh

days: yer lah tu hihi

hOtMaMa said...

acih dh soping baju sekolah eh? shasya blum lg arr.. elok gak soping awal2 kan... nampaknya kot tak bersalin lg.. minggu nih kena la aku mengesot ke jusco carik baju sekolah anak.. huhuhu

s h e d O t said...

comelnya amaani!!!!!!!!!!!!!!!!!
cantiknye acihhhhhhhhh!!!!!!!!

adore them much!!sampai termimpi dorang plak mlm td..haha

kema said...

np x caling2 aku dh smpai sban..leh aku jumper acih ngan amaani....

dh dekat no ngan uma den...

Aya Ariel said...

seporting nyer atokkkk!!!

Aziah said...

salam kak filla..

wahhh akak dah pergi tutti frutti nilai..saya yg duk nilai x pergi lagi heheheh..akak, ice room kat nilai square..depan bbn cafe area masjid nilai..hehehehe..

Cik Bambam said...

tutti fruiti nilai ker kak fillanie? :P
hehehe..

Lydia said...

akak, kat shell nilai square kn ader iceroom.. hehe.. kn dkt ngan enstek.. hehe..

cik arora cik ateh said...

comel jam amaani..