Wednesday, October 14, 2009

Wajah-wajah kesayangan saya......

oh saya rasa entry ini adalah specially dedicated untuk orang-orang yang saya sayang... orang-orang kecik nie adalah kesayangan saya.... orang-orang kecik ni juga lah yg sentiasa memeriahkan, mengkucar-kacirkan, meriuh-rendahkan, menceriakan hidup saya selama ini....

mula-mula saya kenal Pak Radie, saya cuma kenal Sofea... sebab dia sorang je yang ada... saya sgt suke bila tgk mamat rambut panjang tu tiap-tiap petang hangkut anak buah kesayangan dia pusing-pusing satu Shah Alam... dan saya yang jiwa muda-mudi ni rasa tersentuh dan rasa Pak Radie sangat cool ketika itu... diulang.. ketika itu!!! hahahha.... penampilan rock kapak, tp bersifat kebapak-an juge..... sweet kan mcm tu??? oh mungkin jugak dia berlagak cool sebab nak tunjuk kat saya yang dia bernaluri kebapak-an.... oh saya tak kenal Pak Radie lagi time tu... kenal-kenal mcm tu je... tp saya asyik ternampak dia dukung budak kecik nama Sofea tu jeeeee... masa tu Sofea baru 9 bulan mcm tu kot?..

betapa cepat masa berlalu... dah panjang mcm galah dah si Sofea nie... hahahaa... dan dah ramai dah yang lahir selepas dia.... Sabrina, Syasya, Azhar, Kasih, Dhya dan last skali Nurin.... dah cukup buat umah jadi tonggang langgang!...

Mokcu harap korang belajar rajin-rajin.... jangan lawan orang tua..... masuk Universiti, pastu kawin!! hahahaha....

Buat Dhya Jazlina, mama Filla harap Dhya membesar jadi anak berguna... jangan lawan cakap orang tua dan berjaya ye?...
Mama Filla/Mokcu sayang kat korang!!! ;)

RAJA SOFEA

SABRINA
RAJA SYASYA

AZHAR

KASIH

DHYA JAZLINA

NURIN

Oh..... walaupon Mokcu/Mama Filla garang mcm singa betina kengkadang tu.... sorry yeh? garang cemana pon tapi sporting gak kan??? auwwwww... i love you all with all my heart!!!! *kisss*

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

BULLET said...

nak jugak edit gambar tu. yela, kretup la tu. acih, ko jangan ikut pe'el mak ko ni. kang tebiat plak ko. ko kawan jek ngan pak radie tu. dia cool jek.

Mimy Hamid said...

nurin tu comey...aku nengok MIL ko dukung ritu....rasa nek geget pipi..tetap rasa tak puas hati tak nengok acih

Anonymous said...

ishh...sungguh lantang kata-kata tuan hamba wahai si bullet..kesian pada yang tn empunya blog...sebelum tn hamba di hembur dengan mendengar kata-kata sakit yang boleh menyebabkan darah mengalir di celah-celah telinga tn hamba...baik tn hamba mengundur diri...hishhhh kooo..amik kooo!siapp koo...HAHA..HAAAA..HAAA...HUAHAAAAA...

BULLET said...

anon, nak komen pun letak la name ke, link ke. takat pandai cakap je xyah la. empunye blog pun xkate ape.

BULLET said...

kak fillanie, bullet nak mintak maaf kalau bullet lantang sangat yek. bukan motip nak buat kak filla terase tapi just nak epi2 jek. sori yek. raye lom abis kan...ehehehehe

Anonymous said...

HAAA..CAMTU LAAA....SLAMAT HR RAYA BULLET KUUU

busyuksayang said...

so cute...i like all the pics :)