Friday, October 09, 2009

One plus One are Twooooooo!!!!!!! saspen tak tajuk???

pandai ke mengira??? jom tgk Acih mengira cemana.....









weh aper lah lama sgt upload video 2 minit ah? dah abis berak... dah habis berangan pon tak abis lagik donlod... bengong tul...dah ler video melintang... senget anak aku!!



Acih main masak2.... aku makan mihun goreng..... hahahha.... itu jek nak update...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

BULLET said...

kire ke meroyan tu? sah acih di dera oleh mak dia. help, somebody help acih. mak dia dera dia...

Anonymous said...

Takleh bukak pn video tu...

Miss Moon said...

wah terrer nya kasih ley jadi pakar matematik ...tapi part 10 + 10 tew dia tak ingat terus tgk nko cam takut2 je kasih hahahhahahah

Filla ~ Kasih Aleeya said...

bullet:haha.. skali ler tu... mak acih mmg pendera..yihaaaaa!!

anonymous:bolehhh..kalo x leh tu kene block ler tu...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

miss moon: haha... aku pon tatau..tetiba dia reti 'plus2' nie.. kat school arr tu..

ejea aziz said...

comeynye dia..mcm dh big girl sgt..ayu2 gitew ikat rambut mcm tu...memula kenfiden..ekekke...xpe2kecik pn lg...

FaHaNa's BloG said...

tengok acih ni mesti i rase nak sangat2 baby girl heheh ape pun i suke blog u!!! heheh anyway i betul2 interested dengan black n white frame tu boleh lagi ke kalo i nak anta tempah heheh

Lenny said...

tomeiiii.....

hahaha.. ko tapi bunyik cam cekgu garang bley? ahahha..

lagu tuh blaja kat school ke?

Anonymous said...

mak acih. muke acih masok tb. iklan ubat gigi fresh n white. yg part "AYAH MAK SURUH GOSOK GIGI SBLM TIDO". tp budak tuh besar sket kot. tp sore je tak klon acih hehehe

Filla ~ Kasih Aleeya said...

anonymous:boleh order lagi frame... just email ke framekasih@yahoo.com...