Tuesday, October 13, 2009

Open House.....

Open house sana sini... tp open house umah Verde mmg best... cantik laaaaaa... dari khemah sampai ler ke dlm umah!!! sowi verde i tompang toilet tak tahan.. sambil tu cuci mata skali..hehehe....


opsss malu tau kes kitchen cabinet tuuuu..mmg dah agak tak logik arrr price tu!!!! *malu malu*.. tp cantek... kemas jerrrr.... akan disurvey later...
oh tq sbb invite filla & co.. dpt makan rojak tu superb!.. Acih dah peluh2 main kat playground dpn tu.... dpt angpow from auntie verde plak tu... hehe...

hah kan lawa kan? mcm kemah owang kawin plak.... sweet jer combination nie..

deco dibuat sendiri yer... fresh flower plak tu.. sedap jer tgk!!! every table ada fresh flower...

ni lah tuan rumah.... tepegun i tgk okeh.... cantik meletop!!!.. terus i jadi malu-malu kucing... asal aku nampak mcm pompuan mengandung lak ni? oh salahkan baju...

salahkan baju konon!!! abis tu dagu belapis nak salah kan sape????


oh Verde, tq for having us!!!! ni lah first time i pegi open house from blogger yg tak penah jumpa... tp Verde ni peramah...mesra alam plak tu... ;) tq tq!!! nice knowing u verde..

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Mimy Hamid said...

mak ingat ko pregnant senyap2...hehe jgn marah aaaaaaa...nnt kena jual..rugi aku tak gi umah verde gak..mak capek dong ahad tu..mesti jumpa ko lagikkkk..opssssss

Sue said...

cantik combination color scallop dia. kemarin dok angan2 nanti bday anak2 nk pakai scallop biru+pink sbb mcm tak penah nmpk pon owangkawen guna kaler tu. ermm cantik gak kan? hihi

Chooyaya! said...

giler lawo dan meriah open house dia.. ni musti orang kaya ni.. kalo aku uat open house, bersila jerk la kat lantai.. muahahahah

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

hee. ingat aceh nk dpt adik tadi ;))
akak makin tembam balik..asl ni? sbb baju kot eh..ke da naik??

:: vErde+hAzizi :: said...

hey babe...thanx for coming! really appreciate it...naseb baik ade tgl lagie rojak cendol tue...yg lain sume dah habes...huhuhuhu...

tp ok la kan dari air sirap je kan as dijanjikan...hahahahaha

love having u as a company :)
n acih sangat laaaaaaaaa chomellllllllllllll!!!
tp ala ala malu kucing ngan untie verde...bile dah warm up main playground bru ok ek...hehehhe

on the kitchen cabinet tue u email i on the details u nak tau...insyaallah i'll try to help setakat yg mampu :D

n thanx again babe for attending :)
hugs!