Wednesday, October 21, 2009

SAYA RASA HAPPY...

saya rasa happy bile mak saya call tadi ckp tingin nak makan mee.. pastu dia nak datang bawak mee dan bahan2 masak mee dan goreng mee di rumah saya....

saya rasa happy bile mak saya tanye kalo saya nak gulai lemak nangka + ikan masin...

saya rasa happy sbb terselamat dari kene masak besok petang sbb dah ada lauk dari mak saya..

saya rasa happy bila tengahari tadi bespren saya keluar gi beli segala goreng pisang, sukun goreng, ubi goreng, kopok leko, popia goreng dan saya leh tompang makan dengan gembiranya..

saya rasa happy bile dpt join tgk bespren opis saya main congkak sambil dia duduk menyangkung mcm apek kalah judi....

saya rasa happy bile bespren saya nak gi bangkok dan saya dah pesan kalo jumpa long cardi jgn lupe belikan utk saya walopon saya lupa nak bagi dia duit....

saya rasa happy bile bespren saya gitau saya kalo saya nak handbag Dior ori harga meletop murah stok kalo ko tak beli skarang.. mmg sampai ko tua..ko dok berangan jeklah... tp dah tak happy bila dia ckp yg saya nak tu dah sold.. *damn*.. (mmg dah nasib saya takkan dpt pakai designer bag sampai saya tua).....

saya rasa happy sbb mak saya gi amik anak saya kat school hari nie.. yeayyy... tak yah amik!!!

saya rasa happy dapat masak nasik goreng kampung letak sayo kangkung semalam.. tp terus tak happy biler laki saya makan satu sudu saje.....

saya rasa happy bile laki saya sms kat saya nombor top up dan saya tetap happy walaupon saya dah tua... saya masih setia menggunakan sistem top-up berbanding bil.. *vangga vangga*

saya rasa happy dapat berbakti menyediakan frames2 dengan gambar2 yang hebat dari customer2 saya dan mendapat sedikit pujian dari mereka....

saya rasa happy bila dapat pose2 amik gambo mcm bangla sandar kat pokok pinang sambil cekak pinggang... nasib saya dikurniakan kawang2 yg sanggup layan kerenah saya dan mereka sangat pasti saya pasti bawak kamera dan mereka sibuk suruh post gambo ke fb...

itu saje buat masa ini....

kalo anda gembira tepuk tangan *pap*pap*pap*.. kalo anda gembira.. beginilah caranya... kalo anda gembira tepuk tangan *pap*pap*pap*


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

nadya omar said...

kalu rasa gembira tepuk tangan,, ecehhh.. clap2 to akak.. gembira!!!

nadya omar said...

kalu rasa gembira tepuk tangan,, ecehhh.. clap2 to akak.. gembira!!!

Mimy Hamid said...

meh aku nyanyi skit lagu amy mastura.." lebih baik HAPPY"....ahahha

Miss Moon said...

saya pun happy juger utk kawan saya yang ntah hapa hapa dia hepi semacam hahahhahahahha

Lenny said...

mooon, saya pon setuju.. saya pon happy sbb kawan saya terlebih happy.. happy sangat2 nieh!

JuJue said...

tiba2 saya rasa macam nak nyanyi lagu barnie.. if you're happy and you know you clap hand..!! (terngiang ngiang sore barnie)

heeeiii mak kan lopez..harus lah lagu omputih!!!

apa class kalu gembira tepuk tepuk tangann nihhhhhh...auwww over!

iswatie "colours of life" said...

alamk..tetiba rindu masakan mak..

Chooyaya! said...

wah.. semalam mmg hari gembira sedonia eh? bestnya mak ko, musti dia sporting. kem slm kt dia eh? gulai nangka tu, cis! terliur pulak aku

Mrs.Nury said...

hahaha okla sentiasa happy...tp kan aku rasa ko lupa satu...saya happy kalu saya pregnant hehehe biler tu filla ?

FatiYahh said...

*pap pap pap* . Saya pun happy. :)