Wednesday, October 07, 2009

Aku suke gambo2 nie......kreatip ke??

Eiiii kembang ler bontot orang tu..nyampah i tau!!!!!..... semalam masa godek2 internet kat umah.... sblm nak shut down tu... bukak ler FB.... (aku ni x aktip fb yer...malas!!) tak paham apasal korang suker naww bermain2 segala game kat situ... bela pet.... tanam pokok... uiii aiii..aku nak siram pokok kat balcony pon malas nak mampos!

pastu teperasan profile pic Pak Radie dah bertukar... pastu dia ada masuk gambo2 baru... auwww... x gitau aku pon.... tp gambar2 tu mcm best2 jek aku tgk... aku pon tatau aper motip aku nak tegedik2 masukkan gambar tu kat blog aku..... mebi sbb dia pandai meng'edit' gambar tu membuatkan aku suker kepada kekreatipan dia?? yer mungkin juger.... dah ler ni gambar2 dia kat opis lepas2 raya kot?...

nak tgk kreatip ke tak mat rempit Pak Radie nie? jom jom....

oh Pak Radie bekerja di Hartamas.... dan dorang ni allowed utk pakai aper dorang nak pakai... (kalo aku ler leh pakai suker ati... dah lama pakai bikini).. kuakak.. tak lah!! pakai jeans ngn t-shirt lah!!!!... dan di opis dia... dia leh berambut panjang.... mungkin jugak dia nak bagi sampai lutut... x per.. tak lama lagi sampai le lutut tu..... aku x kisah tapi yg aku kisah..kalo time basah2 tu... dok menyemak nak sikat rambut blakang aku pastu aku tgh make-up tetiba rasa terenjis2 jer air tu kat muke nih.... sabarrrr sabarrrrrr!... pastu keje aku plak ngutip rambut jek... penat laa weiiii.... kadang time tido... rasa mcm temakan rambut plak... mcm tido sebelah cik ponti pon ada.... yang nie mak hangin gak lah kan!!!! pegi makan tak bawak aku... tp takper... kasi chance... dia gi ngn budak2 opis dia.... nie aku no comment.... BODOH NAK MAMPOS SUNGGUH!!!! mamat nie kalo amik gambar mmg suker angkat kaki, angkat tangan, kepak2 sana sini.... biar jerlah dia wat sarkis kat sini... nie plak..saper lah yg sanggup tetonggeng dpn ko amik gambo celah kangkang nie? yang ni semua comel.... tp aku paling suker Abg Bob yg paling comel kat bawah skali.... sorry pa.... hahaha... pssttt Bob, comel arr sms 'tunggu pa balik tabur bunga mawar kat katil ye maaa'.... eiiiiiii gelis okeh!!! hahahahah ada tak sesaper berkenan kat Abang Bob.. still single and available.... kalo kawin ngn dia..mesti untung... Abg Bob pandai masak..... Abg Bob suke gi makan kat tempat gempak2.... Abg Bob amikkan maid.... Abg Bob leh jadik bodyguard merangkap husband..... Abg Bob comel dan hensem...... Abg Bob pemalu...... yang dua mamat kat blakang Abg Bob tu aku tatau dah ada yg punyers ke beloms...... yang mcm 'jungle people' (direct translation pls)... kat atas skali tu x yah tanye la..... comel kan? korang rasa mana satu kaki yg aku salu sepak malam2 sbb masuk 'kawasan' aku?? yer... yang ini... sblah merah sebelah tali hitam.. motip? aku tatau naper dia saiko... kalo dia rasa tu style silakan.... (eh tapi aritu nampak anak cina lelaki dlm umo 10 tawun pakai kasut satu tali merah..satu tali itam)... elok sgt lah tu... boleh gang ler korang... yang nie aku tak baper nak pasti kenape dan mengape... hehehe... pa, ko mmg suker tebaring tegolek eh.. x reti dok diam mcm orang lain ke? eh Abg Bob tu amik gambo mcm fillanie kan kan kan?? hahahah.....
eh,,, Pak Radie tu amik gambo mcm ungka kan kan???? hahahahha...


eh comel arr yg kepala ada bunga tu... mcm baby plak... heheh...comel sumer orang kecuali Pak Radie... aper muke dia buat mmg aku sakit ati jerk..hahah aiiii.... tutup taik lalat ke bangggggggggggg...... auwwwwwwwwwwwww... hahah... tapi cemana pon.... i think this is the best pic of you lah pak!! eh pak plak.... paaaaa!! siler scroll...

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
lu wat pe ni? yoga? kira duit? bertafakur?

oh sudah lah tu..... sibuk jer aku ngn orang lain nye gambo... *tersipu2 malu*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

Liyanaroxx said...

gambar 1st skali tuh yg beratur kat tangga tuh..ingatkan afdlin shauki kak filla...skali pandang mcm dia...skali tgk rupanya pelanduk 2 serupa...hiksss...smart ar pak radie amik gambar kak!=)

Gieyana said...

comeyyy siut photo2 nie..

tertanya2 gak camna diorang amik gambar cam tingkat tue..rupa2nya guna tangga..so kreatif!

BULLET said...

mmg kretip. tapi mak acih xla kretip pon. maybe acih ikut bapak dia sebab acih ni cerdik. bullet xcakap plak mak dia xcerdik, kurang je la. lalalalala. ampunkan kami penunggu gua, ampunkan kami penunggu gua...

MrsSluRp said...

aku suke sume pict x kira le kan..ekekke gler babas tamak..
tp mmg sume pict nmpak sgt kelainan..heheh
bravo Pak radie..dia kan yg edit nih??

Anonymous said...

lawak arrr....buat aku gelak sorang-sorang...

Mimy Hamid said...

memang layan la gambo pak radie n the geng...suka aku nengok plak tu ngan ko nya rebiew buat aku terbahak gelak ...walawessssssss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang gempaks habis la semua pica2 nie..nice shoot n nice editing..
bravo2...

Siti Fatimah said...

mmg nice & kreatip dear all the pictures cantek2!!!

okinokiyo said...

yg ko ckp mcm tido dgn cik ponti tu alih2 aku seram. alih2 ko tgk cik ponti camne. mana tau masa tu pak radi gi toilet ke..camne camnee?

Miss Moon said...

aku dah tgk gambo nih petang smalam ...lawo dow gambo2 nih semer nampak dia org enjoy sangat

and aku suka gambo last tewwwwwwwwwwww smart dow

Filla ~ Kasih Aleeya said...

liyanaroxx: hehe afdlin eh? comelkan?

gieyana:kembang bontot pak radie..

bullet: ko tak tgk lagi haku kalo edit gmbo!!! acih cerdik mcm mak dier okeh..

mrs slurp: akma, dia ler edit..kretip tp dia pmalas!!

anonymous:hehe..

mimyhamid:kang orang kate ko giler..

purplelicious:tima acih...

siti fatimah: auwwww...tq

okinokiyo:hahah..tatau ler aku kalo cik ponti..aku tendang jek kuat2..

miss moon: haha..ko dah tgk eh... nanti aku rajin sket jadik kretip!!

Ziela Anwar said...

mati2 ingat abang yang bulat tu afdlin shauki. 2 kali pandang salah daaa.. pelanduk 2 serupa... hehehe

busyuksayang said...

cik ponti sgt kreatif...i like :D

mannira said...

i like!!!!!!!!

Anonymous said...

Lawak gile. Nak tergolek aku gelak tgk gmbr tu satu-satu.

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

pak radie kreatippp ;)) g kje sempoi je dia..best oh. hehe.

Chooyaya! said...

memang kretif.. aku tetiba jeles pasal aku tadek camera hebat nak amek gambar macam ni. asyik guna camera phone jerk. hukhuk

azdra-azdra said...

hahahahaa..

aku tak tahan nak gelak.. hahahaha

tp mmg kewl kan...selambers jer.. biarlah fil.. asalkan bahagia..

...$weE+ 666... said...

...hahaha aku dah tgk gegambarans ni kat FB pak radie... hehehe... mmg kreatip! part pakai tali kasut sblah kaler lain2 tu aku pon sama! wakakaakakaka!~ sempoiii!

WhoOhUu! said...

uik muka abg Bob cam Afdlin Shauki ler