Wednesday, October 28, 2009

Belanja Makan sempena 2nd Place Exciting Race..

tq lagi skali kat Pak Radie sebab dipaksa belanja haku makan..hihihikkkkk.... kenapa?? birthday aku ke??? eh takkk takkkk..bday lagi baper hari lagi... itu lain plak nanti.... hidup mesti tamak baru untung!!!
hah baca tu... Kategori Terbuka tuuuuu..... Pasukan T17 muncul juara..malangnye bukan Pak Radie and the gang... Pak Radie T13.. tewas okeh!!! kecundang di no. 2... auwwwwwwwwwww..malussss malusss malussss mak!!! tp wa respek lu gak bro... sbb dpt no. 2.. bak kata lu... bagi laluan kat orang lain..kang orang menyampah!!! tak gitu T17???? hahahha... skalinyer T17 tu group budak opis Pak Radie yg korang tgk kat entry aku pasal 'kreatip ke?'... abang Bob yg korang ingat Afdlin Shauki tu yang menang!! ohhh bravo Abg Bob and team!!!! bile nak blanjer ai makan kat Roma's nieeeeh abg bob???!!!! auwwwww... sib ler Pak Radie tak terjun masuk gaung ngn drebar stok tak takut mati tuuuu..perghh ngeri okeh!!

wakakakakakaaaaaa...mak tak leh tahan dow..... trima kasehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! andainya aku pergi dulu sebelummuuuuuuu... jangan laaa anak aku kuar sok rambut mcm nie *pengsan* jom celebrate sket... buah hati pengarang jantung... baru kene tebas rambut depan!! panjat jgn tak panjat.. makan duduk besila atas meja pon lagi elok... onion loaf... sedap jugak!! ok..ko mmg kreatip paaa amik gambo.. sampai kembang tekak aku tgk mende nieh!!!! mine... aper tah.. tp giler byk udang.. stok nak muntah aku... lately nie mcm suke mkn pasta plak..padahal dulu mcm menyampah lah italian2 nieh.. tp apa pon... tetap Dome punye Spicy Olio pasta tu gak yg sedap!! ni dry sgt laa..tecekik2 aku yg tekak kampung ni makan!! Acih tak yah susah.. dia makan bread ni jek secotet jek... pastu sibukkkk nak panjat sana sini... nyorok blakang gelas sebab malu... hihihi... comelkan?... huahahahahha..... sile order mango juice ke apa juice ke... leh refill 9 kali... kalo org tak nampak leh bawak botol kosong dari umah.. pastu refill jer... kalo makan kat sini.. nanti ada belon kaler itam ngn merah blakang korang... belon ni leh kepit pipi orang... main ais mmg syok kan acih kan? utk kali ni.. pak radie mmg suke memblur kan muka aku..sbb dia rasa crayon tu lagi cun dari aku... ok fine! sile sile... nak lagi kretip.. sumbat muke aku dlm bakul crayon plak... emmm..botol ni lagi cantik.. ok laa... kan kan?? tul tak??? bile muka aku jek blur... muke blur jek aku!!!! bile yg tak blur pon... bile aksi yg tak ayu lentok2.. menci menci menci.....

eh sume kata sejak aku peknan nieh... muke letih je..muke lesu.... muke tak bermaya.... (muke tak cantik lom ada yg kata).. kang aku cucuk ngn gerapu kang!!

masa acih dulu pon sama gak.. apakah baby girl lagi?? awuuuuuuu..Kasih aper lah plak? Kasih Latipah okeh tak?? huahahahha..... *gelak gelak gelak*

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

mannira said...

ok gak kasih latipah...ehh mkn kat mana..ni..jap..org baca balik...

mannira said...

ko mmg tak tulis kat manala...

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

tony romas sdap! akak tgk blog i..ade entry psl u ;))

:: vErde+hAzizi :: said...

u r glowingggggg!!!
cantekkk!
congrates babe! surely kasih tak sabar nak dolly dolly kan adik die :D

JuJue said...

'kasih ann dear' pon ok gak.. cam omputih2 sket kan...

wehhh aku gelak sampai nak terkentut2 ko ckp kalo anak kuar rambut gitu...apsal ko nak pengsan..ok per?

ohh ohh ohhhh ohh stayin alive stayin alive.. perrgghh tetiba terbayang budak af2 tu nama apa ntah nyanyi lagu ni kat konsert af pakai rambut gitu?

yati_hamid said...

hahah.. best ko nyer entry..
wat aku gelak sorang2 kat depan pc..
tp, u mmg best arrr.. kretip

Shadani said...

ok gak nama tu.. kang anak ko kena panggil 'tipah' cam budak2 umah kiter dulu suke panggil aku tipah.. huuaarrrghh.. tipah tertipu..

Anonymous said...

post yg before this nak cardigan yg panjang kan? i ada jumpa satu link ni ;) hope you'll like it. btw, congrats :)

http://chazboutique.blogspot.com/2009/10/cardigan-stripey-long-cardi.html

Razzle Dazzle said...

congratulations sumer2nyer! lama tak jumpa ko!

add me to your blog list. i've added yours to mine ;D

busyuksayang said...

wah!! terimmmmaaaa kasihhhhhhhh :D