Friday, October 09, 2009

kalah menteri bizinyer haku...

Jumaat

Lunch time nie: Jamuan Raya kat school Acih...

Petang nie: Packing baju utk balik Ampang

Malam nie: Tunggu Pak Radie balik... terus balik Ampang...



Sabtu

Esok pagi: Kene tolong Wan Acih masak2... (tolong tengok je kot)

-Lemang
-Rendang Ayam
-Lontong
-Sambal tumis sotong kering
-Puding jagung
-Satay
-Kek
-Biskut raya (eh takder.. dah habis dahhhh)
-Buah
-Mihun Sup Fillanie (eh tak jadi sbb Filla ckp lauk dah byk..so tak yah buat)..hehehe
-menu lain ntah lahhh
-Khemah (tak de sbb mahal)
-Kerusi plastik (ada lah dlm 10-15 bijik.. yang lain boleh duduk atas lantai)
-Belon (ingat nak suh Pak Radie gi carik jap gi)
-B'day girl/boy??? (Abang, Pak Radie, Acih & Dhya)

Esok Tengahari: Open House yang ala2 sajer di rumah Ampang.. anda semua dijemput datang ke rumah mak saya beralamat di :-

No. 3, Jalan Bunga Cempaka 11A
Taman Muda
56100 Ampang
Kuala Lumpur

Esok Petang:Acara potong kek oleh Acih dan Dhya.. (yang tua lagi dua ekor tu.kalo tak malu..boleh lah sebuk2 potong jugak)...

Esok Malam: Dah settle ingat nak lari gi umah Mai mama Syasya & Aqil.. ada buat b'day Aqil..



Ahad

Pagi: Settlekan permintaan customer framekasih yg tertunggak....

Tengahari: Bergegas ke Subang Parade nak anto anak gi sekolah jap...dan berjumpa customer yg rupa2nya kawan Pak Radie masa zaman sekolah... (what a small world kan?)

Petang: Kalau sempat akan lari ke Open House Verde di Kajang... (simpankan air sirap ngn kuih raye seketul dua yeh?)

Malam: Balik umah kemas kain baju dan apa yg patut....


Isnin

Pagi: Exam... huhu... (x der pon peruntukkan time baca buku... KONPEM CEMERLANG!!!)

Tengahari: Huahahhaa...... taktau lagi nak buat ape... (konpem Pak Radie dah start panik)

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Mimy Hamid said...

aku tak malu nak dtg umah ko boleh..huahua

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mimy hamid: eh boleh..sile sile...

Sham Ummi Echa said...

kalo aku yg pemalu tp mau ni nk dtg cemana plak? leh ke? kekeke..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

shamummiecha:jom jom jom..leh kenal ngn echa!!! eh ngn mak echa skali..heheh

Chooyaya! said...

ok set, esok tgh hari aku smpi umah ko. dah dkt sgt kan? ampang jerk.

mannira said...

jemput ikhlas kan...nanti org sampai..jgn ko tolak mak ko plak..kata kwn mak ko... he..he..